Trainings- & vergaderruimtes

Wegens grote drukte is het op dit moment niet mogelijk om zalen te huren. Neem voor meer informatie contact met ons op via utrecht@trainspot.nl

Zorgeloos trainen en vergaderen

Trainspot biedt frisse, informele vergader- en trainingsruimtes en zalen met een professioneel en hartelijke ontvangst. Bij ons zijn – naast een glimlach aan de receptie – een beamer of flatscreen, een flipover met stiften en koffie & thee voor alle aanwezigen gewoon standaard inbegrepen. Wij zorgen voor de faciliteiten, zodat onze klanten zich niet met randzaken bezig hoeven te houden! Wilt u een borrel bijboeken? Of toch op het laatste moment de opstelling van de tafels en stoelen wijzigen? Wij bieden flexibele service op maat, dus geen probleem!

Op twee locaties verhuren wij vergaderzalen en trainingsruimtes met computers: aan het Utrechtse Griftpark en Amsterdam Noord. Beide locaties zijn ideaal bereikbaar met auto & OV.

Klik op de locaties hieronder voor meer informatie om de best passende zaal te huren. Of nog beter: Kom langs voor een rondleiding!

Training met koffie

Trainings- & vergaderruimtes huren bij Trainspot

Trainspot beschikt over frisse all-inclusive trainingsruimtes

Trainingsruimtes – met of zonder computers – ingericht naar jouw wensen

Alle locaties zijn ideaal bereikbaar met auto en ov

Flexibele indeling trainingsruimtes

Altijd zorgeloos trainen bij Trainspot

Maak gebruik van onze goed uitgeruste leeromgeving

Onze ruimtes

Lokaal A

Lokaal A

Utrecht
Lokaal C

Lokaal C

Utrecht

Lokaal D

Utrecht

Lokaal E

Utrecht
Trainerslounge

Trainerslounge

Utrecht

Lokaal Amsterdam

Amsterdam

Zij gingen je voor

"De afgelopen jaren hebben wij met regelmaat een ruimte gereserveerd. De locatie is perfect. Goed bereikbaar met openbaar vervoer of eigen vervoer. Maar het meest tevreden zijn wij over de service die de medewerkers verlenen. Fijne, persoonlijke benadering, vriendelijk en behulpzaam en altijd bereid ons het beste lokaal toe te wijzen. Tot de volgende keer!"

Yasmin Hemke en Wilma Blanken

Quality Calls trainingen

Pin It on Pinterest