Menu
Selecteer een pagina

Toetsenbordvaardigheid

In onze typecursus leren deelnemers in ca. 20 trainingsuren blind typen met tien vingers. De snelheid aan het eind van deze typcursus is 100 a 150 aanslagen per minuut. Het einddoel bespreken we vooraf in een intakegesprek. Tijdens de training wordt gelet op het foutloos, snel en regelmatig typen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een juiste werkhouding. Omdat cursisten oefenen in ons trainingcentrum is er continu een docent aanwezig om te motiveren en te controleren – zo ben je verzekerd van het snel en correct aanleren van de typevaardigheid.

Een goede beheersing van het blind typen zorgt voor meer plezier en gemak in het werken met de PC, en een juiste werkhouding vermindert de kans op RSI-klachten.

Dagelijks starten

Deze training, onder begeleiding van een ervaren trainer, start dagelijks in onze Office Leercentra in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. De data zijn in overleg te plannen, binnen onze openingstijden. Je kunt alle trainingen bij ons doorlopen zodat je continu begeleiding hebt van de docent, maar je kunt ook ze thuis of op je werk volgen via onze e-learning.

GEMIDDELDE TRAININGSDUUR: Ongeveer 20 uur

LESTIJDEN: Flexibel, zelf te plannen

START: In overleg, kan direct

TRAININGSPRIJS ALL-IN: € 375,00 BTW vrijgesteld

Inhoud van de training:

  • Blind typen tot een eindniveau van 100 a 150 aanslagen per minuut