Home » Overzicht trainingen » Programmeren & IT Pro » Python Machine Learning

Python Machine Learning

In deze training leer je de basis van kunstmatige intelligentie in Python, het meest vooruitstrevende vakgebied van de 21e eeuw. Hoe kunnen we computers de mogelijkheid geven te leren? Dit sluit direct aan op de cursus Python Gevorderd of de specialisatietraining Python Data Analyst. Na deze training kan je zelflerende programma’s maken en inzichten opdoen uit datasets die met het menselijk oog niet mogelijk zijn. Je leert wat neural networks zijn, hoe je regressie kunt toepassen en het schrijven van je eigen algoritmes. De focus ligt op de Keras, Tensorflow en Scikit Learn packages, de meest gebruikte packages voor data kunstmatige intelligentie wereldwijd. Deze training is praktisch ingesteld en we gaan gelijk zelf aan de slag.

Leermethode Start Taal Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

Online klassikaal, Klassikaal

In overleg, kan snel

Nederlandstalig

3 dagen

1.895,- BTW vrijgesteld

Deze training wordt klassikaal (op locatie) gegeven. Geef bij het inschrijven je voorkeur op.

Inhoud van de training

 • Keras
 • Scikit Learn
 • Pandas
 • Matplotlib
 • Epochs
 • Loss function
 • Weights
 • Voorspellingen
 • Classificatie
 • Machine learning
 • Lineaire regressie
 • Logistische regressie
 • Decision Trees
 • Support Vector Machines
 • Neural Networks
 • Convolutional Neural Networks

Klassikale training

Wanneer jij je hebt aangemeld voor deze training nemen wij contact met je op. Wij gaan dan samen met jou de trainingsdagen en locatie plannen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer.

Deze training is inclusief:

 • Klassikale lesdagen
 • Gebruik computer (Mac, Windows, beeldscherm 21,5″) en software in leslokaal
 • Heerlijke lunch, koffie, thee en fris
 • Certificaat met NRTO keurmerk
 • Schrijfgerei

Wat leer je in deze cursus?

In deze training leer je alle concepten van Python die te maken hebben met kunstmatige intelligentie, denk aan programma’s die voorspellingen kunnen maken. Bijvoorbeeld een programma wat snapt of er een kat of hond op een foto staat, of een programma wat kan voorspellen of iemand wel of niet een bepaalde aankoop gaat doen. Dagen zijn opgebouwed in 6 blokken, waarin we beginnen met een stuk presentatie, steeds gevold door praktische opdrachten en korte pauze’s. Naast het maken van uitdagende opdrachten gaan we onze eigen projecten coderen in Python. We werken in Jupyter Notebook, een open source webapplicatie, en Visual Studio Code, waarin we Python code kunnen schrijven en uitvoeren. Je gaat gelijk zelf aan de slag en wordt intensief begeleidt. Denk aan het maken van je eigen projecten, automatiseren van data-processen en het maken van visualisaties. De packages die centraal staan in deze training zijn Keras, Scikit Learn, Numpy en Pandas.


Welke voorkennis heb je nodig?

Voor deze gevorderde cursus is een niveau noodzakelijk gelijkwaardig aan onze cursussen Python Basis en Python Gevorderd en de basis van de Pandas package. Basis Engels is belangrijk, de cursus wordt gegeven in het Nederlands en de begrippen in Python zijn Engels. Daarnaast enige kennis van wiskunde (bij voorkeur niveau: Wiskunde B HAVO eindexamen). Bij twijfel kunnen we onze skills-toets Programmeren inzetten, vraag hiernaar.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze Python specialisatietraining is voor iedereen die verder wilt met programmeren in Python en dit toe wilt passen binnen bedrijven of de wetenschap. Er is een enorme vraag naar ICT’ers, en deze training is een goede springplank om je verder ontwikkelen in verschillende richtingen binnen deze wereld.


Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Pin It on Pinterest