Home » Overzicht trainingen » Programmeren & IT Pro » PHP Gevorderd

PHP Gevorderd

In deze training PHP Gevorderd gaan we nog dieper in op PHP. Je leert programmeren in PHP met klassen (objecten) en werken met complexe database gestuurde websites. Voor deze cursus moet je goed op de hoogte zijn van PHP en HTML.

Leermethode Start Taal Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

Online klassikaal, Klassikaal

In overleg, kan snel

Nederlandstalig

3 dagen

1.595,- BTW vrijgesteld

Deze training wordt klassikaal (op locatie) gegeven. Geef bij het inschrijven je voorkeur op.

Inhoud van de training

Snelle herhaling:
 • Formulieren
 • Sessies
 • Functies
 • Condities en herhalingen
 • Communicatie met een database
Verdieping:
 • Databasehandelingen: pagineren, SQL, foutafvanging
 • Arrays en communicatie van arrays
 • Object georiënteerd programmeren
 • Klasses maken
 • Validatie van invoer
 • Cookies en sessies
 • Bestandsmanipulatie en PDF creatie
 • XML toepassingen
 • Code optimalisatie
 • Debugging
 • Reguliere expressies

Klassikale training

Wanneer jij je hebt aangemeld voor deze training nemen wij contact met je op. Wij gaan dan samen met jou de trainingsdagen en locatie plannen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer.

Deze training is inclusief:

 • Klassikale lesdagen
 • Gebruik computer (Mac, Windows, beeldscherm 21,5″) en software in leslokaal
 • Heerlijke lunch, koffie, thee en fris
 • Certificaat met NRTO keurmerk
 • Schrijfgerei

Wat leer je in deze cursus?

De cursus in 4 punten:

 1. Gegevens uitwisseling en manipulatie met de database. We onderzoeken verdergaande mogelijkheden van SQL en besteden aandacht aan het werken met meertaligheid en het groeperen van gegevens. Ook komt het werken met binaire gegevens aan de orde.

 2. Klassen en het gebruik ervan. Nadat je klassen eerst alleen hebt toegepast leer je nu hoe je zelf klassen kunt schrijven en aan welke regels je daarbij moet houden.

 3. Bestanden en bestandsmanipulatie. Met PHP kun je allerlei bestandsmanipulaties uitvoeren op de webserver. Je leert hoe dit in zijn werk gaat en met welke belangrijke aspecten je rekening moet houden, zoals headers, geheugen, schijfruimte en beveiliging. Na de cursus kun je verschillende bestandstypes manipuleren en creëren.

 4. Debugging en het beheer van code. Je leert jouw applicatie zo samen te stellen dat zowel het beheer als de foutopsporing eenvoudig zijn. Dit is uiterst belangrijk met het oog op latere uitbreidingen van het programma.


Welke voorkennis heb je nodig?

Deze training PHP Gevorderd sluit naadloos aan op de training PHP Basis. Van deelnemers aan deze cursus verwachten wij een vergelijkbaar kennisniveau.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Wil je graag verder in het werken met PHP dan ontkom je niet aan gestructureerd en herbruikbaar werken. Heb je ervaring met PHP maar heb je vaak het gevoel dat het allemaal wat efficiënter en mooier kan, dan is deze cursus PHP Gevorderd een goede start om verder te professionaliseren.


Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest