Menu
Selecteer een pagina

Outlook

Outlook is bekend als e-mail- programma van Microsoft Office. Maar het is veel meer dan dat! Met Outlook kun je ook uitstekend een agenda bijhouden, taken plannen en je werkzaamheden efficiënt indelen. Ook wat betreft het organiseren, overzichtelijk houden en automatiseren van e-mail kan Outlook een enorme hulp zijn. Bespaar tijd en stroomlijn je werkdag – met de training Outlook!

Dagelijks starten

Deze training, onder begeleiding van een ervaren MS Office-trainer, start dagelijks in onze Office Leercentra in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. De data zijn in overleg te plannen, binnen onze openingstijden. Je kunt alle trainingen bij ons doorlopen zodat je continu begeleiding hebt van de docent, maar je kunt ook ze thuis of op je werk volgen via onze e-learning.

Het Nieuwe Trainen

De Outlook-training is ontwikkeld volgens het concept Het Nieuwe Trainen. Dit houdt in dat je als deelnemer de training volledig in je eigen ritme en volgens je eigen leerstijl kunt doorlopen.
Je doet dit in ons trainingscentrum, onder begeleiding van een ervaren Office-trainer.

Je wordt een-op-een door de docent geholpen bij vragen, en je kunt altijd aan praktijkvraagstukken werken tijdens de cursus Outlook. Het trainingsboek is achteraf ook een handig naslagwerk.

GEMIDDELDE TRAININGSDUUR:
2 dagen of 4 dagdelen

LESTIJDEN:
Flexibel, zelf te plannen

START:
In overleg, kan direct

TRAININGSPRIJS ALL-IN:
€ 375,00 BTW vrijgesteld

"Na jarenlang met Office programma's te hebben gewerkt, zonder cursus, ben ik er nu achter gekomen hoeveel meer zinvolle en leuke mogelijkheden er binnen de programma's zijn! Groot voordeel van Trainspot is de flexibiliteit in agendaplanning(dag en tijden), alsmede eigen tempo bepalen. Er wordt geen druk uitgeoefend. Dit werkt/leert zeer prettig, zeker voor een 60+Er! En in een rustige omgeving met een goede koffie en water voorziening. Met dank aan de prettige, deskundige en geduldige docenten! Slechts 1 minpuntje: de parkeerkosten...."

Willem

Word gevorderden 2016, Excel gevorderden 2016, Outlook 2016

"Prettig om deze trainingen in je eigen tempo te kunnen doen. Of je nu snel door de training gaat of langer nodig hebt om de training te kunnen afronden, maakt niet uit. Voor de training Excel voor gevorderden had ik echt meer tijd nodig en dat is dan geen probleem. Goede uitleg van de trainer, als dit gewenst is. En last but not least: lekkere koffie!"

Katinka

Outlook, PowerPoint, Excel gevorderden

Inhoud van de training:

  • Omgaan met Outlook
  • E-mail
  • Handtekening (Signature)
  • Instellingen van Outlook
  • Controleren (o.a. leesbevestiging)
  • Agendabeheer
  • Contactpersonen
  • Werken met Taken
  • Werken met notities