Home » Overzicht trainingen » Wordpress » WordPress Business Pro

WordPress Business Pro

Speciaal bedoeld voor de pro’s, in deze cursus gaan we dieper in op alle zaken die te maken hebben met het professioneel neer zetten van een WordPress website. We gaan dieper in op de veiligheid, snelheid en het totale onderhoud. Met andere woorden: het opzetten van een zakelijke website.

Start Taal Gemiddelde trainingsduur Leermethode Trainingsprijs all-in

In overleg, kan snel

Nederlandstalig

2 dagen

Online klassikaal, Klassikaal

995,- Excl. 21% BTW

Deze training wordt klassikaal (op locatie) gegeven. Geef bij het inschrijven je voorkeur op.

Inhoud van de training

Dag 1
 • Installatie (VPS en Controle Paneel)
 • Configuratie (wp-config.php en .htaccess)
 • Security (CP, SSL, DNSSEC, Whois, Plugin’s en Cloudflare)
 • MySQL en PHP (Server) settings
 • AVG Proofing
 • Vrij deel en vragen
Dag 2
 • Snelheid (Server,Caching,WMT en GT-Metrix)
 • Analyse (Server Log files en Debugging)
 • Backup mogelijkheden (VP)
 • SEO, SEA, SEM en Socials
 • Template installatie en configuratie
 • Vrij deel en vragen

Klassikale training

Wanneer jij je hebt aangemeld voor deze training nemen wij contact met je op. Wij gaan dan samen met jou de trainingsdagen en locatie plannen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer.

Deze training is inclusief:

 • Klassikale lesdagen
 • Toegang tot de online versie van deze training
 • Naslagwerk (PDF, NL)
 • Gebruik computer (Mac, Windows, beeldscherm 21,5″) en software in leslokaal
 • Heerlijke lunch, koffie, thee en fris
 • Certificaat met NRTO keurmerk
 • Schrijfgerei

Wat leer je in deze cursus?

Je leert dieper in te gaan op de veiligheid, snelheid en het totale onderhoud. Na deze cursus WordPress Business Pro ben je in staat om zelf een website te bouwen, vorm te geven en te onderhouden. Je leert hoe je je site kunt indelen, welke structuur deze nodig heeft en hoe je een professionele site opzet.


Welke voorkennis heb je nodig?

WordPress en WordPress template basiskennis, kennis van CSS en HTML is wenselijk.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor de pro’s. Je gaat dieper in op de veiligheid, snelheid en het totale onderhoud van alles wat er draait met de volgende doelstellingen: 99,90% uptime per maand, Super goede security (anders haal je geen hoge uptime), Hoge Google positionering, Snelle website (SSD met Caching), Professioneel Responsive Design, AVG Proofing


Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest