SharePoint owners & administrators

3-daagse klassikale groepstraining voor 4-12 deelnemers
Klassikale training SharePoint Site Owners en Site Administrators. Bij specifieke wensen kan de inhoud in overleg worden afgestemd.
De prijs is per persoon per dag, inclusief lunch. De training wordt bij Trainspot in Utrecht gegeven. Wil je de training op locatie plaats laten vinden? Geef dat dan aan bij de boeking, dan maken we een maatwerkofferte.

StartGemiddelde trainingsduurTrainingsprijs all-in

In overleg, kan snel

3 dagen, prijs is per dag

1.000,00

Excl. 21% BTW

Inhoud van de training

De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.

Maatwerk trainingen

De inhoud van onze maatwerktrainingen wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt. De datum of data plannen we in overleg, na boeking. De docent komt voor de training zelf een dag langs op de werkplek, of de deelnemer komt naar Trainspot in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Rotterdam of Arnhem. Onze docenten zijnexpert in het werkveld van deze training.


Neem contact op

InCompany trainingen

De genoemde prijs is voor de gehele groep (4-12 deelnemers), exclusief lunch. De training wordt incompany gegeven, bij je op locatie. Wil je de training bij Trainspot plaats laten vinden? Geef dat dan aan bij de boeking, dan sturen we een offerte voor de lokaalhuur.


Neem contact op

Wat cursisten over ons zeggen

"Trainspot biedt een professionele leeromgeving. De leerstof wordt gepresenteerd in een vlot tempo, waarbij voldoende ruimte wordt gelaten voor het zelf ervaren van de toepassing. In een korte tijd heb ik veel geleerd over SharePoint en handvatten aangereikt gekregen om mijn kennis te vergroten. "

Lukas
SharePoint owners & administrators

"Het waren 3 interessante dagen bij Trainspot in Utrecht. De locatie is goed te bereiken met het OV, de verzorging was uitstekend en de docent was zeer capabel en enthousiast."

Peter
SharePoint

Bekijk alle ervaringen

Pin It on Pinterest