SharePoint gebruikerstraining

Klassikale groepstraining voor 4-12 deelnemers
In de klassikale SharePoint gebruikers-training leren eindgebruikers werken met SharePoint. Bij specifieke wensen kan de inhoud in overleg worden afgestemd.

StartGemiddelde trainingsduurTrainingsprijs all-in

In overleg, kan snel

In overleg, prijs is per dag

980,00

Excl. 21% BTW

Inhoud van de training

De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.

Maatwerk trainingen

De inhoud van onze maatwerktrainingen wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt. De datum of data plannen we in overleg, na boeking. De docent komt voor de training zelf een dag langs op de werkplek, of de deelnemer komt naar Trainspot in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Rotterdam of Arnhem. Onze docenten zijnexpert in het werkveld van deze training.


Neem contact op

InCompany trainingen

De genoemde prijs is voor de gehele groep (4-12 deelnemers), exclusief lunch. De training wordt incompany gegeven, bij je op locatie. Wil je de training bij Trainspot plaats laten vinden? Geef dat dan aan bij de boeking, dan sturen we een offerte voor de lokaalhuur.


Neem contact op

Wat cursisten over ons zeggen

"Het waren 3 interessante dagen bij Trainspot in Utrecht. De locatie is goed te bereiken met het OV, de verzorging was uitstekend en de docent was zeer capabel en enthousiast."

Peter
SharePoint

"De cursus gaf een introductie van Sharepoint. Drie dagen is te kort om de in en outs te leren van zo'n uitgebreid pakket. Wel is de cursus een goede start om echt onder de kap van de applicatie te gaan kijken. Ik ga voor de examineren van Sharepoint 2013 Administration. De verzorging was optimaal"

Claudia
SharePoint

Bekijk alle ervaringen

Pin It on Pinterest