Home » Overzicht trainingen » Maatwerktrainingen » Microsoft Office VBA

Microsoft Office VBA

In de VBA-training leer je werken met Visual Basic for Applications (VBA). Je gebruikt dan VBA om Microsoft-toepassingen als Word, Excel en Access te automatiseren. Na een intake wordt de inhoud op de praktijk afgestemd. Daarna plannen we de datum in overleg, na boeking.

Start Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

In overleg, kan snel

In overleg, prijs is per dag

995,- Excl. 21% BTW

Inhoud van de training

De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.

Maatwerk trainingen

De inhoud van onze maatwerktrainingen wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het niveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt. De datum of data plannen we in overleg, na boeking. De docent komt voor de training zelf een dag langs op de werkplek, of de deelnemer komt naar één van onze trainingslocaties. Onze docenten zijn expert in het werkveld van deze training.


Neem contact op

InCompany trainingen

Deze training verzorgen we als intensieve privéles óf als klassikale training voor een groep. De genoemde prijs is per dag, exclusief lunch en trainingsmateriaal. De training wordt incompany gegeven, bij jou op locatie. Wil je de training bij Trainspot plaats laten vinden? Geef dat dan aan bij de boeking, dan sturen we een offerte voor de lokaalhuur.


Neem contact op

Maatwerk

Dit is een maatwerk-/InCompany training. Heb jij interesse in deze training? Neem dan contact op met ons via het bovenstaande formulier of bel ons op 030 7370581 voor meer informatie.

Wat cursisten over ons zeggen

"prima training, zeer heldere uitleg. voldoende basis voor mij om zelfstandig verder te kunnen met VBA. "

Mirjam
Microsoft Office VBA

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest