Home » Overzicht trainingen » Klassikaal » Bundel Professionele video met je smartphone + Videomontage Basis

Bundel Professionele video met je smartphone + Videomontage Basis

Met de Bundel Professionele video met je smartphone en Videomontage Basis leer je in 2 dagen een professionele video maken, bewerken en publiceren.

Professionele video met je smartphone
Steeds vaker worden er digitale opnames gemaakt, denk hierbij aan bijvoorbeeld video’s voor webpagina’s. Iedereen heeft een mobiele telefoon met steeds meer professionele opname mogelijkheden. Met de juiste randapparatuur en een klein beetje kennis is er kwalitatief veel mogelijk om professionele filmpjes en vlogs te maken met je smartphone, deze te bewerken en online te zetten.
In deze interactieve cursus maak je kennis met de mogelijkheden van online video, specifiek de mogelijkheden van het filmen, bewerken en publiceren, waarbij we gebruik maken van de basistechnieken voor audio, licht en de camera.

Videomontage Basis
Voor deze cursus werken wij met de gratis software DaVinci Resolve. Deze software biedt zelfs nog meer mogelijkheden als de betaalde versie van Adobe Premiere Elements. De mogelijkheden en resultaten van deze software doen niet onder voor de professionele zakelijke software applicaties.
We leren je de basis van videomontage; hoe je video’s in de software importeert en ook achtergrondmuziek toevoegt. Na voltooiing kun je videoproducties maken voor bijvoorbeeld (online) promoties.

Leermethode Start Taal Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

Klassikaal

In overleg, kan snel

Nederlandstalig

2 dagen

999,46 BTW vrijgesteld

Deze training wordt klassikaal (op locatie) gegeven. Geef bij het inschrijven je voorkeur op.

Inhoud van de training

Voor de onderwerpen verwijzen we je graag naar de onderstaande cursuspagina's

Professionele video met je smartphone

Videomontage Basis

Klassikale training

Wanneer jij je hebt aangemeld voor deze training nemen wij contact met je op. Wij gaan dan samen met jou de trainingsdagen en locatie plannen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer.

Deze training is inclusief:

  • Klassikale lesdagen
  • Toegang tot de online versie van deze training
  • Naslagwerk (PDF, NL)
  • Gebruik computer (Mac, Windows, beeldscherm 21,5″) en software in leslokaal
  • Heerlijke lunch, koffie, thee en fris
  • Certificaat met NRTO keurmerk
  • Schrijfgerei

Wat leer je in deze cursus?

In 2 dagen leer een professionele video maken met je smartphone en deze tijdens de tweede dag bewerken, monteren en publiceren.

Professionele video met je smartphone

In deze cursus bieden we je handvatten waarmee je de professionele digitale opnames maakt met je smartphone, waarbij we gebruik maken van de basistechnieken voor audio, licht en de camera. Aan de hand van de praktijk krijg je een helder inzicht in het werken met verschillende bestandsformaten, het belang van de juiste belichting en compositie, het werken met scherpte/diepte en het omgaan met storende omgevingsfactoren, zoals tegenlicht en lawaai op de achtergrond.

Na de cursus weet je om te gaan met visual storytelling; je boodschap overbrengen aan de hand van een pakkend script. Je leert bepalen welke shots je nodig hebt voor een korte film. We leren je ook hoe je een opname kan bewerken en publiceren.

Tijdens de montage je huisstijl, ondertiteling, muziek toevoegen aan je film video op social media zetten en evt. ’embedden’ op je eigen site

Videomontage Basis

We leren je de meest voorkomende functies voor het maken van video’s; van het maken van een instant video tot een video tot een professioneel ogend product.


Welke voorkennis heb je nodig?

Onze basiscursussen zijn een eerste stap, we beginnen bij het begin. Technische voorkennis heb je dan niet nodig. Wel is het belangrijk dat je algemene computerkennis en vaardigheden beheerst ( bijv. kopieren bestanden, usb stick gebruiken, etc.).

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die professionele digitale opnames wil maken met behulp van een smartphone, en deze opname ook wil kunnen bewerken en publiceren.


Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest