Home » Overzicht trainingen » Grafische trainingen » Visualisatie voor Architecten

Visualisatie voor Architecten

Deze training Visualisatie voor Architecten is speciaal opgezet voor architecten die hun voorstellen en ideeën op verschillende manieren willen visualiseren. Uit verschillende programma’s, Photoshop, Illustrator en Acrobat, hebben we de meest toepasselijke functies gehaald.

Start Taal Gemiddelde trainingsduur Leermethode Trainingsprijs all-in

In overleg, kan snel

Nederlandstalig

2 dagen

Klassikaal

895,- Excl. 21% BTW

Deze training wordt klassikaal (op locatie) gegeven. Geef bij het inschrijven je voorkeur op.

Inhoud van de training

Adobe Illustrator
 • open en bewerken van CAD(DXF) bestanden
 • paden selecteren en bewerken
 • lijndikte aanpassen
 • kleur toepassen
 • patronen ontwerpen en hergebruiken
 • verlopen toepassen
 • teksten plaatsen en vormgeven
 • werken in lagen
 • exporteren als PDF
Adobe Photoshop
 • afbeeldingen beoordelen (resolutie en afmeting)
 • afbeeldingen retoucheren
 • kleuraanpassingen
 • werken met lagen en laagmaskers
 • eigen penselen bouwen en toepassen
 • exporteren als PDF
Adobe Acrobat Professional
 • samenvoegen van verschillende PDF bestanden

Klassikale training

Wanneer jij je hebt aangemeld voor deze training nemen wij contact met je op. Wij gaan dan samen met jou de trainingsdagen en locatie plannen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer.

Deze training is inclusief:

 • Klassikale lesdagen
 • Gebruik computer (Mac, Windows, beeldscherm 21,5″) en software in leslokaal
 • Heerlijke lunch, koffie, thee en fris
 • Certificaat met NRTO keurmerk
 • Schrijfgerei

Wat leer je in deze cursus?

In het standaard Adobe pakket vindt je onder andere Illustrator, Photoshop en Acrobat. Behalve voor het maken van grafische publicaties zijn ze ook prima inzetbaar voor het opzetten van presentaties en visualisaties. Je kunt je presentatie in de universele standaard PDF aanleveren of gebruiken. Op deze manier weet je zeker dat je met uw bestand overal terecht kunt. De Cursus Visualisatie voor Architecten is zo opgezet dat je in verschillende applicaties leert werken met die gereedschappen die het mogelijk maken om een idee snel in beeld te vertalen. Je maakt hoe je losse onderdelen integreert in een samenhangende visualisatie.

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om je ideeën te visualiseren en op verschillende manieren te presenteren aan je klanten. Je kan bestaand fotomateriaal aanpassen en verrijken met eigen vectorafbeeldingen. De applicaties waarmee je kennis hebt gemaakt, bieden natuurlijk nog meer mogelijkheden. Het kan interessant zijn om deze verder onder de knie te krijgen.

Illustrator voor Architecten is ook online te volgen!


Welke voorkennis heb je nodig?

Je moet de weg weten op de computer, wat betekent dat je kunt navigeren naar bestanden en mappen en weet hoe je bestanden op de juiste plaats opslaat. Wat betreft Illustrator en Photoshop verlangen wij enige basiskennis. Neem bij twijfel even contact op.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is speciaal voor architecten die ideeën willen visualiseren. Voor deze cursus heb je enige basiskennis nodig van Illustrator en Photoshop. Neem bij twijfel even contact op.


Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest