Home » Overzicht trainingen » Grafische trainingen » Photoshop Expert klassikaal + e-learning

Photoshop Expert klassikaal + e-learning

In de training Photoshop Expert krijg je te maken met channel masking, vormlagen, apply image, paden, smart objects en nog veel meer. Na de cursus ben je expert op het gebied van Photoshop. Na de cursus krijg je toegang tot exclusieve video´s waarin alle behandelde technieken nog eens worden uitgelegd. Je hebt les van een Adobe Certified Instructor.

Leermethode Start Taal Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

Klassikaal

In overleg, kan snel

Nederlandstalig

2 dagen

1.095,- BTW vrijgesteld

Deze training wordt klassikaal (op locatie) gegeven. Geef bij het inschrijven je voorkeur op.

Inhoud van de training

Lagen
 • Complexe selecties opbouwen via 'channelmasking'
 • Lagen projecteren op onderliggende lagen
 • Lagen groeperen in mappen
 • Smart Objects gebruiken
Vectoren
 • Werken met vormlagen
 • Werken met paden
 • Eigen vormbibliotheken maken
 • Knipmaskers en laagmaskers
 • Apply Image gebruiken voor maskers en correcties
 • Combinatie met Illustrator, smart objects
Correctie
 • Correcties toepassen via laagmaskers
 • Verscherpen via de CameraRAW-plugin
 • Selectieve kleurcorrecties
 • Retouche d.m.v. Frequency Separation
Filtertechnieken
 • Beeldmapping met behulp van replacementfilter
 • Slimme filters gebruiken en combineren
Automatisering
 • Handelingen aanmaken
 • Druppels aanmaken
 • Batch-bewerkingen

Klassikale training

Wanneer jij je hebt aangemeld voor deze training nemen wij contact met je op. Wij gaan dan samen met jou de trainingsdagen en locatie plannen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer.

Deze training is inclusief:

 • Klassikale lesdagen
 • Toegang tot de online versie van deze training
 • Naslagwerk (PDF, NL)
 • Gebruik computer (Mac, Windows, beeldscherm 21,5″) en software in leslokaal
 • Heerlijke lunch, koffie, thee en fris
 • Certificaat met NRTO keurmerk
 • Schrijfgerei

Wat leer je in deze cursus?

In de cursus Photoshop Expert maak je kennis met verschillende manieren om snel en nauwkeurig vector- en pixelbeelden te monteren. Je leert met Smart Objects verschillende Photoshop documenten te combineren tot sensationele montages. Ook met correcties gaan wij in deze cursus een paar stappen verder. Je leert hoe je beelden binnen de CameraRAW plugin optimaliseert, maar ook hoe je de CameraRAW plugin inzet voor complexe maskers. Verder leer hoe je met behulp van alphakanalen selecties en maskers maakt om beelden vrijstaand te maken. Ook het gebruik van Apply Image om semi-transparante maskers te maken komt aan de orde. Bij het retoucheren maak je kennis met geavanceerde technieken zoals Frequency Separation.

Tijdens deze cursus Photoshop komt ook spectaculaire beeldbewerking, zoals beeldmapping, aan de orde. Hiermee kun je bijvoorbeeld een afbeelding realistisch over een geplooide structuur laten vallen. Binnen de cursus is er weer veel ruimte voor je eigen creativiteit.

Na deze Photoshop cursus heb je maximale controle over de software en kun je bewerkingen op elk gewenst moment terugdraaien. Verder kun je veel zaken automatiseren, zodat je met druppels, handelingen en batches tijdwinst boekt.

Ook bij deze cursus Photoshop horen exclusieve video tutorials
Neem je deel aan deze cursus Photoshop Expert, dan heb je toegang tot bijna vijftig extra video tutorials en online oefeningen. Je bent altijd maar een paar muisklikken verwijdert van je Opatel docent, die uitlegt wat je onverhoopt niet meer weet. Ook na de cursus kan je deze tutorials blijven raadplegen.


Welke voorkennis heb je nodig?

Voor deelname aan deze Photoshop cursus verwachten we dat je kennis hebt op het niveau van ten minste de Photoshop Gevorderd. Dat houdt in dat je probleemloos met lagen, selecties en correcties uit de voeten kunt en lastige afbeeldingen vrijstaand kunt maken. Je kent de werking van laagmaskers en je kunt uitknipmaskers en uitknipgroepen maken. Je kunt zowel globale als selectieve kleurcorrecties maken via aanpassingslagen. Heb je nog niet eerder bij ons een Photoshop cursus gevolgd? Neem dan eerst contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus richt zich op gevorderde Photoshop gebruikers, grafisch ontwerpers, fotografen en DTP-ers, die het programma door en door wil kennen om alle mogelijkheden te gebruiken.


Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest