Home » Overzicht trainingen » Grafische trainingen » Illustrator Gevorderd klassikaal + e-learning

Illustrator Gevorderd klassikaal + e-learning

In de training Illustrator Gevorderd leer je werken met afbeeldingsstijlen, symbolen, pathfinders en maskers. Deze cursus is een must voor DTP-ers en grafisch ontwerpers die alle mogelijkheden van Illustrator willen benutten. Tijdens en na de training krijg je toegang tot meer dan 100 eigen videolessenOok ontvang je een Nederlandstalig naslagwerk.

Leermethode Start Taal Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

Klassikaal

In overleg, kan snel

Nederlandstalig

2 dagen

995,- BTW vrijgesteld

Deze training wordt klassikaal (op locatie) gegeven. Geef bij het inschrijven je voorkeur op.

Inhoud van de training

Instelling Illustrator
 • Sjablonen maken
 • Voorkeurinstellingen
 • Tekengebieden en Paletten samenstellen
 • Sublagen
 • Effecten
 • Vormgevingspalet
 • Afbeeldingsstijlen
Creatieve toepassingen
 • Laagmaskers
 • Overvloeiingen
 • Symbolen
 • 3D-objecten
 • Combinatie met Photoshop
Geavanceerde technieken
 • Perspectief tekenen
 • Actieve verf

Klassikale training

Wanneer jij je hebt aangemeld voor deze training nemen wij contact met je op. Wij gaan dan samen met jou de trainingsdagen en locatie plannen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer.

Deze training is inclusief:

 • Klassikale lesdagen
 • Toegang tot de online versie van deze training
 • Naslagwerk (PDF, NL)
 • Gebruik computer (Mac, Windows, beeldscherm 21,5″) en software in leslokaal
 • Heerlijke lunch, koffie, thee en fris
 • Certificaat met NRTO keurmerk
 • Schrijfgerei

Wat leer je in deze cursus?

In de cursus Illustrator Gevorderd leer je de geavanceerde tekentechnieken van Illustrator gebruiken. Na afloop van de cursus heb je volledige controle over het pen-gereedschap, het Vormgevingspalet, de penselen en de symbolen.

We werken aan de hand van uitgebreide opdrachten, gebaseerd op de de praktijk van DTP-ers en grafisch ontwerpers. Je zult steeds meerdere gereedschappen moeten inzetten. Met name het lagenpalet en het vormgevingspalet zijn hierbij onmisbaar. Je leert hoe je met het vormgevingspalet complexe penseelcombinaties en patronen maakt en legt die vast als afbeeldingsstijl. In het lagenpalet leer je werken met effecten en sublagen. Verder besteden we aandacht aan 3D-objecten en leer je perspectief tekenen in Illustrator.


Welke voorkennis heb je nodig?

Bekijk even de onderwerpen die we in de cursus Illustrator Basis behandelen. Om succesvol deel te nemen aan Illustrator Gevorderd heb je tenminste het niveau van die basiscursus nodig. Twijfel je eraan of je genoeg kennis in huis hebt? Neem vrijblijvend even contact met ons op.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus Illustrator Gevorderd is voor DTP-ers, grafisch ontwerpers, tekenaars en illustratoren die hun kennis willen uitbreiden en de ongekende mogelijkheden van het programma willen gebruiken.


Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest