Home » Overzicht trainingen » Grafische trainingen » Illustrator Expert klassikaal + e-learning

Illustrator Expert klassikaal + e-learning

Een training Illustrator Expert als deze is voor de echte Illustrator-diehards. Ga er maar vanuit dat Illustrator na deze cursus geen geheimen meer voor je heeft, zodat je als grafisch ontwerper of DTP-er je creativiteit de vrije loop kunt laten. Tijdens de cursus Illustrator Expert krijg je les van een Adobe Certified Instructor. Kleine groepen, Nederlandstalige naslagwerken en een jaar lang gratis toegang tot instructievideo’s.

Leermethode Start Taal Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

Klassikaal

In overleg, kan snel

Nederlandstalig

2 dagen

1.095,- BTW vrijgesteld

Deze training wordt klassikaal (op locatie) gegeven. Geef bij het inschrijven je voorkeur op.

Inhoud van de training

Illustratorsjablonen opzetten
 • Verschillende opstartsituaties vastleggen
Via handelingen herhalende acties automatiseren
 • Symboolpaletten samenstellen
 • Complexe ontwerpen hergebruiken, aanpassen en uitwisselen
Overvloeien en verlopen
 • Overvloeigereedschap voor speciale effecten
 • Eigen verloopnet
 • Verlopen via pixelbeelden
Ingewikkelde afbeeldingsstijlen
 • Complexe vormgeving vastleggen
Laagtechnieken
 • Layertargets
 • Maskertechnieken
 • Knipmaskers
 • Transparantiemaskers
Perspectief en 3D
 • Perspectieftekeningen uitwerken
 • Perpectiefraster
 • 3D objecten opbouwen
 • Image mapping op 3D objecten

Klassikale training

Wanneer jij je hebt aangemeld voor deze training nemen wij contact met je op. Wij gaan dan samen met jou de trainingsdagen en locatie plannen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer.

Deze training is inclusief:

 • Klassikale lesdagen
 • Toegang tot de online versie van deze training
 • Naslagwerk (PDF, NL)
 • Gebruik computer (Mac, Windows, beeldscherm 21,5″) en software in leslokaal
 • Heerlijke lunch, koffie, thee en fris
 • Certificaat met NRTO keurmerk
 • Schrijfgerei

Wat leer je in deze cursus?

De cursus Illustrator Expert is enig in zijn soort. Je leert behalve geavanceerde technieken gebruiken ook hoe je het programma geheel indeelt naar jouw wensen, van dekkingsmaskers tot handelingen en opstartsjablonen. Met die kennis in huis zul behalve creatiever ook veel efficiënter gaan werken.

Je leert werkelijk alles wat er te weten valt over paletten en over perspectieftekenen, over het bouwen van 3D objecten en over image mapping. Verder komen maskertechnieken met knipmaskers, objectmaskers en transparantiemaskers uitgebreid aan de orde.

Ook leer je omgaan met complexe groepen, layertargets en afbeeldingsstijlen. Ook bij deze Illustrator cursus ondersteunen we je weer met een groot aantal online oefeningen en tutorials. Als je thuis een keer vastloopt ben je snel weer op weg geholpen. Dat maakt het leren een stuk aangenamer.


Welke voorkennis heb je nodig?

Voor de cursus Illustrator Expert moet je goed met het programma uit de voeten kunnen. Alle basistechnieken moet je vlot kunnen uitvoeren. Neem even de tijd om de de introductievideo te bekijken en neem contact met ons op als je twijfelt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus Illustrator Expert is bedoeld voor gevorderde Illustrator gebruikers, grafisch ontwerpers en DTP-ers, die onbelemmerd hun creativiteit in beeld willen kunnen vertalen.


Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest