Home » Overzicht trainingen » Examens » MOS examen

MOS examen

Met het wereldwijd erkende MOS certificaat bewijs je dat je Microsoft Office Specialist, Microsoft Office Expert of Microsoft Office Master bent. Uit onderzoek blijkt dat het salaris van Microsoft Office Specialisten 12% hoger ligt dan dat van niet gecertificeerde collega’s. Trainspot is een Microsoft Authorized Testing Center en neemt MOS examens af.

We bieden ook als totaalpakket het MOS Excel Core certificeringsprogramma aan.

Gemiddelde trainingsduur Lestijden Start Locatie Trainingsprijs all-in

50 minuten

Flexibel, zelf te plannen

In overleg, kan snel

Utrecht, Rotterdam

149,- Excl. 21% BTW

MOS examen boeken

Na bestelling van het MOS examen nemen wij contact met je op om een datum en een locatie af te spreken. Ben je geslaagd, dan stuurt Microsoft je het MOS certificaat toe.
Je kunt vooraf thuis of op je werkplek jouw kennis testen door het maken van een proefexamen. Wanneer je reeds een MOS voucher hebt, betaal je alleen voor de examen-seat. In dat geval kun je het beste even telefonisch contact opnemen.


Hoe verloopt een MOS examen?

De online MOS examens vinden plaats op één van onze locaties, in aanwezigheid van een examinator. Ieder MOS examen duurt vijftig minuten. Leg je meerdere examens achter elkaar af, dan gaat de tijd iedere keer opnieuw in. Je mag bij de MOS examens geen naslagwerken gebruiken.
Ben je geslaagd, dan stuurt Microsoft je het MOS certificaat toe.


Specialist, expert & master?

Na het behalen van een MOS certificaat ben je Microsoft Office Specialist van het onderdeel waar jij een certificaat voor hebt behaalt. Dit geldt bijvoorbeeld voor de certificaten Access, Excel, Outlook, PowerPoint en Word. Wordt Microsoft Office Expert na het behalen van een MOS certificaat Excel expert of Word expert.
Wil jij Microsoft Office Master worden dan moet je de volgende certificaten behalen:

  • Excel expert
  • Word expert
  • PowerPoint
Plus één van de volgende certificaten:
  • Outlook
  • Access

Meer informatie (Engelstalig)

Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Pin It on Pinterest