Home » Overzicht trainingen » Examens » ECDL Basis certificaat

Training ECDL Basis certificaat

Het certificaat ‘Basis’ van ECDL biedt een goede basis als je nog niet veel ervaring hebt met computergebruik én graag een (internationaal) erkend certificaat wil behalen. Na het behalen van de examens Online Essentials, Computer essentials, Word basis en Excel basis ontvang je het ECDL certificaat. De genoemde prijzen zijn inclusief één ECDL-examen per module en het benodigde ECDL-ID.

Start Lestijden Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

In overleg, kan direct

Flexibel, zelf te plannen

8 dagen of 16 dagdelen

1.555,- BTW vrijgesteld
Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op

Altijd een passende training op het juiste niveau

Het Trainspot Leercentrum biedt verschillende trainingen aan op elk gewenst niveau. Aan de hand van de cases, voorbeelden, extra uitleg en oefeningen in de lesstof doe je heel gericht en snel alle benodigde kennis op. Indien gewenst verzorgen we een gratis en vrijblijvend persoonlijke intakegesprek om jouw instapniveau te bepalen.


Test je kennis

Het Nieuwe Trainen

Door onze leermethode Het Nieuwe Trainen leert iedereen bij ons in zijn eigen tempo, onder begeleiding van een ervaren docent. Hierdoor kunnen deelnemers zelf hun trainingsdagen, trainingstijden en examens inplannen. Zo is een training ook goed te combineren met een baan. Welke trainingsmethode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding door onze deskundige docenten uit het werkveld van je training.


Plan een vrijblijvend intakegesprek

ECDL

ECDL is de afkorting voor het Europees Computer Rijbewijs en is een Europabreed erkend diploma voor basiscomputervaardigheden. De standaarden worden vastgesteld door de ECDL Foundation, een non-profitinstelling. Per onderdeel kan examen worden gedaan, of je kunt kiezen voor een volledige opleiding. Dat kan op 2 niveau's: Basis (4 modules) en Standaard (7 modules).
De 4 modules voor het Basis-certificaat:

  • Online Essentials
  • Computer Essentials
  • Tekstverwerking (met Microsoft Word)
  • Spreadsheets (met Microsoft Excel)
De extra modules voor het Standaard-certificaat (3 te kiezen naar keuze):
  • Databases (met Microsoft Access)
  • Presentaties (met Microsoft PowerPoint)
  • Digiveiligheid
  • Beeldbewerking
  • Online samenwerken
Daarnaast bestaan er voor de Microsoft Officeprogramma's ook modules op Gevorderd niveau.
Let op: Het is bij ons enkel mogelijk om ECDL examens te maken in Windows 10 in combinatie met Microsoft Office 2013 óf Microsoft Office 2016.


Vraag onze brochure aan

Wat cursisten over ons zeggen

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen. "

Sylvia
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office Power user

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!! Snelle reacties op vragen en snelle verwerking van resultaten en certificaat/ diploma uitreiking. De combinatie leerstof, filmpjes en oefeningen is goed op elkaar afgestemd..."

Kim
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik vond het een erg leuke training! Duidelijke uitleg dmv boek n video. De manier waarop de cursus gebracht werd vond ik erg leuk. Door het onderwerp Vista Mare in alle trainingsonderdelen te gebruiken, bleef het boeiend. Contact met trainers via chat of mail werkte prima; ik kreeg snel reactie en duidelijk advies. Ook werd er altijd duidelijke feedback gegeven op een prettige manier. Zeker een opleiding die ik anderen zou aanraden! "

Melissa
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Ik heb 7 certificaten dus mijn diploma gehaald ,Wat een super goede begeleiding door Laura en haar collega's.duidelijk computerprogramma en goed lesmateriaal in de boekjes.als je een goede cursus wilt volgen op computerprogramma's gebied raad ik jullie zeker aan naar trainspot Utrecht te gaan."

Sandra
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Het is een fijne training, ik ben doof dus kon de uitleg niet altijd goed verstaan. Toch dmv het boekje en doordat de video duidelijk is, alles stapsgewijs word getoond wat je moet doen is het mij toch gelukt! "

Pam
Maatwerk opleidingspakket Administratief medewerker binnendienst

"Trainspot is een hele fijne opleider gebleken in de hernieuwde kennismaking met Microsoft Office. Prettige sfeer, duidelijke lesstof en kundige docenten."

Marieke
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Fijne lessen met duidelijke uitleg, de boekjes zijn erg handig en de feedback is ook heel fijn, ze denken met je mee! "

Wendy
Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Categorie:

Pin It on Pinterest