Home » Overzicht trainingen » Computervaardigheden trainingen » Toetsenbordvaardigheid

Toetsenbordvaardigheid

Jaloers op je collega of familielid die moeiteloos over het toetsenbord zweeft? Volg dan de training Toetsenbordvaardigheid! Leer zelf ook blind typen met onze methode die je deels zelfstandig en deels onder begeleiding kunt volgen. Hiermee leer je foutloos, snel en regelmatig typen op een intense maar speelse manier, wat het trainen toch licht en gevarieerd houdt. Het einddoel bespreken we in overleg.

Lestijden Start Taal Gemiddelde trainingsduur Trainingsprijs all-in

Flexibel, zelf te plannen

In overleg, kan direct

Nederlandstalig

20 uur

375,- BTW vrijgesteld

Inclusief:

  • Trainen op locatie
  • Trainen via e-learning
  • Trainingsboek
  • Persoonlijke begeleiding
  • Koffie & thee
  • Examen en certificaat


Inhoud van de training

Blind typen tot een eindniveau van 100 a 150 aanslagen per minuut

Het Nieuwe Trainen

Door onze leermethode Het Nieuwe Trainen leert iedereen bij ons in zijn eigen tempo, onder begeleiding van een ervaren docent. Hierdoor kunnen deelnemers zelf hun trainingsdagen, trainingstijden en examens inplannen. Zo is een training ook goed te combineren met een baan. Welke trainingsmethode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding door onze deskundige docenten uit het werkveld van je training.


Plan een vrijblijvend intakegesprek

Behaal een hoger eindniveau door begeleid leren

Onze unieke leermethode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau. Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten. Je kunt de training(en) volgen in ons Leercentrum, door een mix van begeleidend leren en e-learning of alleen gebruik maken van onze e-learningmodules.


Trainen bij Trainspot

Persoonlijke begeleiding door deskundige docenten

Een training volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je bij Trainspot op elk moment de juiste begeleiding die je nodig hebt. Professionele begeleiding van deskundige docenten met veel ervaring in het werkveld van je training. Volg je cursussen bij ons op locatie, dan is er altijd een deskundige docent aanwezig. Studeer je liever vanuit thuis? Dan is er altijd via e-mail een docent bereikbaar!


Plan een vrijblijvend intakegesprek

Dagelijks starten

De trainingen, onder begeleiding van een ervaren docent, starten dagelijks bij Trainspot in Utrecht, Amsterdam, of Rotterdam. De data zijn in overleg te plannen, binnen onze openingstijden.


Neem contact op

Wat cursisten over ons zeggen

"Prima manier om trainingen te volgen. Vooral het werken in je eigen tempo is fantastisch. Ik vind het jammer dat ik alle trainingen heb afgerond.:-). Voor mij heeft het behalen van het diploma en alle certificaten mij blij gemaakt en mijn zelfvertrouwen vergroot."

Petra
Toetsenbord vaardigheid, Word basis en gevorderd, Excel basis, gevorderd, expert en draaitabellen- & grafieken

"Goede begeleiding, duidelijke uitleg en snelle reacties via mail"

Ineke
Word basis en gevorderden, Excel basis en gevorderden, Outlook, PowerPoint en toetsenbordvaardigheid

"Ik ben 20en en heb nooit in me leven blindtypen les gehad. Ik heb me aangemeld bij deze organisatie in juli en na een paar keer oefening. heb ik mijn Certificaat op 10-11-2014 gehaald. Dit was mogelijk door de persoonlijk aandacht waardoor ik doorzettingsvermogen gekregen heb. "

Assetina
Toetsenbordvaardigheid

Bekijk alle ervaringen

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest