Menu
Selecteer een pagina

Erkende opleidingen

Scholingsvouchers Metaal & Techniek

Werk jij in de Metaal & Techniek, en is jouw vakkennis toe aan een opfrisbeurt of wil je weer eens iets nieuws leren? Maak dan nu gebruik van de scholingsvoucher ter waarde van € 1.500,- . Met deze voucher kun je kosteloos een cursus, training of opleiding volgen.

Deze voucher is voor alle werknemers die onder de CAO Metaal & Techniek vallen (met uitzondering van motorvoertuigenbranche en uitzendkrachten).

 

Opleidingspakketten – Nu met gratis Windows 10 laptop!

  • Sterke basis: Word basis, Excel basis, Outlook en PowerPoint
  • Ervaren gebruiker: Word gevorderden, Excel gevorderden, Access en Digitale Veiligheid.
  • Excel goeroe: Excel gevorderden, Excel expert, Excel draaitabellen en draaigrafieken en Digitale Veiligheid.
  • Beginnende gebruiker: Computer essentials & Windows 10, Digitale veiligheid, Online essentials en Introductiecursus MS Office.
  • Maatwerkpakket (inclusief MS Office jaarlicentie)

 

Volledig vergoed

Met het budget van deze regeling kun je bij Trainspot Office Leercentrum 4 trainingen volgen die volledig worden vergoed.
Weet je welke opleiding je wil gaan volgen? Maak dan een afspraak met het team Duurzame inzetbaarheid van FNV ( fnv.nl/voucher ). De consulent vraagt dan samen met jou de voucher aan en als die aanvraag is goedgekeurd kun je direct aan de slag.

 

E-learning of begeleide lessen

De trainingen zijn te volgen via e-learning. Je ontvangt een Windows 10 laptop met jaarlicentie voor MS Office 2016, die je hiervoor kunt gebruiken. Hiermee ben je volledig flexibel in waar en wanneer je leert. De laptop blijft na de trainingen je eigendom.
Je kunt ook kiezen voor begeleide lessen in onze leercentra in Utrecht en Amsterdam.
Bepaal zelf je gewenste mix:

  • alle trainingen via e-learning volgen
  • alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra, of
  • een combinatie maken tussen e-learning en begeleid leren

 

Gratis intake

Twijfel je wat de beste aanvulling is op jouw CV? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan telefonisch of bij ons op locatie.

MS Office in top 3 meest gevraagde vaardigheden

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van MS Office een vereiste. Recent Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van MS Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

 

Erkend diploma

Trainspot is een door UWV erkende opleider. We zijn een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, zijn officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en we hebben het NRTO-keurmerk.

Lees meer over ons privacybeleid

i

Scholingsvoucher Metaal & Techniek

Met het budget van deze regeling kun je bij Trainspot Office Leercentrum vier trainingen volgen die volledig worden vergoed

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Gratis intake

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.