Menu
Selecteer een pagina

Erkende opleidingen

Scholingsvouchers

Aanvragen voor de Scholingsvoucher langdurige zorg moesten via de post bij de overheid binnen zijn voor 31 december, dus aanvragen is nu helaas niet meer mogelijk.
Er zijn regelmatig dit soort regelingen, voor wisselende doelgroepen. Wil je op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe Scholingsvoucher komt? Vul dan het formulier hieronder in.

Uiteraard kun je onze opleidingen ook zonder Scholingsvoucher volgen. Wellicht is er vanuit je werkgever opleidingsbudget beschikbaar voor complete opleiding of een losse training.

Meest-gevolgde opleidingen
MS Office basis en Online Werken (incl. laptop)
– Microsoft Office Uitgebreid (incl. laptop)
– Microsoft Office Power User (incl. laptop)
– Europees Computer Rijbewijs (ECDL)
– Officemanager (Secretarieel)
– Receptionist
– MS Office en Social Media
– Maatwerkpakket

E-learning of begeleide lessen
Onze trainingen zijn te volgen via e-learning. Bij de complete MS Office-pakketten ontvang je een laptop met een jaarlicentie voor MS Office 2016, die je hiervoor kunt gebruiken. Hiermee ben je volledig flexibel in waar en wanneer je leert.
Je kunt ook kiezen voor begeleide lessen in onze leercentra in Utrecht en Amsterdam.
Bepaal zelf je gewenste mix:
– de hele opleiding via e-learning volgen
– alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra, of
– een combinatie tussen e-learning en begeleid leren

Meer informatie
Vul het formulier hieronder in voor meer informatie, of om om de hoogte gehouden te worden van nieuwe vergoedings-regelingen.

 

 

MS Office in top 3 meest gevraagde vaardigheden

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van MS Office een vereiste. Recent Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van MS Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

 

Erkend diploma

Trainspot is een door UWV erkende opleider. We zijn een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, zijn officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en we hebben het NRTO-keurmerk.


Lees meer over ons privacybeleid

i

Overheidsregelingen scholing

Ook in 2018 zijn er voor bepaalde doelgroepen vergoedingen beschikbaar voor het volgen van opleidingen. Vul uw gegevens in om op de hoogte te blijven.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Gratis intake

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.