Menu
Selecteer een pagina

Scholingsbudget UWV beschikbaar

Vergroot je baankansen met onze trainingen

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW-uitkering en wil je graag jouw vaardigheden met computers verder ontwikkelen? Bekijk dan onze standaard opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

 

Standaard opleidingspakketten

Om een idee te krijgen wat wij jou zouden kunnen bieden:

 

Trainen bij Trainspot

Onze trainingen zijn begeleid te volgen op onze locaties in Utrecht en Amsterdam en/of via e-learning. Je hebt de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt. 

Samenvattend kan jij:

  • de hele opleiding via e-learning volgen
  • alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra
  • gecombineerd trainen in onze leercentra én via e-learning

 

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek – telefonisch of op onze locatie in Utrecht – (+/- 15 minuten) met een van onze docenten. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

MS Office in top 3 meest gevraagde vaardigheden

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van MS Office een vereiste. Recent Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van MS Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

 

Erkend diploma

Trainspot is een door UWV erkende opleider. We zijn een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, zijn officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en we hebben het NRTO-keurmerk.

 

Geen WW-uitkering?

Uiteraard kun je deze opleidingspakketten ook zonder scholingsbudget bij ons volgen. Wellicht is er vanuit je werkgever een opleidingsbudget beschikbaar voor een complete opleiding of losse trainingen.

Lees meer over ons privacybeleid

i

Scholingsbudget

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV krijg je de kans om jouw baankansen te vergroten met onze trainingen. Heb jij een WW-uitkering en wil je graag jouw computervaardigheden ontwikkelen? Schrijf je dan in voor meer informatie.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Gratis intake

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.