Medische trainingen

Altijd een passende training op het juiste niveau

Altijd een passende training op het juiste niveau

Het Trainspot Leercentrum biedt trainingen aan op basis, gevorderden en expert-niveau. Aan de hand van de cases, voorbeelden, extra uitleg en oefeningen in de lesstof doe je heel gericht en snel alle benodigde kennis op. Indien gewenst verzorgen we een gratis en vrijblijvend persoonlijke intakegesprek om jouw instapniveau te bepalen. Alle Microsoft Office-trainingen kunnen gevolgd worden in verschillende versies.

Computer boek

Behaal een hoger niveau met onze trainingen

Bij Trainspot volg je als cursist trainingen door middel van blended learning. Dit houdt in dat je leert volgens je eigen leerstijl. De een is namelijk visueel ingesteld, de ander auditief. De een leest graag instructies van papier, terwijl de ander de stof graag voorgedaan krijgt. Tijdens onze trainingen leer je door een combinatie van dit alles, er is dus geen juiste of onjuiste manier van leren. Zo leer je door:

  • Te lezen uit het trainingsboek
  • Te kijken naar de video-instructies
  • Te luisteren naar de audio-uitleg behorend bij de video’s
  • Het maken van de oefenopdrachten

Daarnaast krijg je bij vragen over de lesstof professionele ondersteuning van een docent en kan je op elk moment binnen lopen op een van de vele trainingscentra. Daar zijn altijd gediplomeerde docenten aanwezig. Zo kun je zelf studeren op je eigen tempo met een docent binnen handbereik. Leer zelfstandig waar en wanneer je wilt afgewisseld met begeleid leren in een van onze open leercentra.

Pin It on Pinterest