Trainingsaanbod

Trainen in je eigen leerstijl

Altijd een passende training op het juiste niveau

Het Trainspot Leercentrum biedt trainingen aan op basis, gevorderden en expert-niveau. Aan de hand van de cases, voorbeelden, extra uitleg en oefeningen in de lesstof doe je heel gericht en snel alle benodigde kennis op. Indien gewenst verzorgen we een gratis en vrijblijvend persoonlijke intakegesprek om jouw instapniveau te bepalen. Alle Microsoft Office-trainingen kunnen gevolgd worden in verschillende versies, tot en met Microsoft Office versie 2019.

Computer boek

Behaal een hoger niveau met blended-learning

Bij Trainspot volgens je als cursist trainingen door middel van blended learning. Dit houdt in dat je leert volgens je eigen leerstijl. De een is namelijk visueel ingesteld, de ander auditief. De een leest graag instructies van papier, terwijl de ander de stof graag voorgedaan krijgt. Tijdens onze trainingen leer je door een combinatie van dit alles, er is dus geen juiste of onjuiste manier van leren. Zo leer je door:

  • Te lezen uit het trainingsboek
  • Te kijken naar de video-instructies
  • Te luisteren naar de audio-uitleg behorend bij de video’s
  • Het maken van de oefenopdrachten

Daarnaast kun je bij vragen over de lesstof professionele ondersteuning krijgen van een docent, zowel op locatie als thuis via de e-mail.

Vind de juiste training

Filter trainingen op onderwerp
Filter trainingen op programma
Filter trainingen op niveau

Overzicht trainingen

Pin It on Pinterest