Referenties & ervaringen

Reviews van Klantenvertellen.nl

Ik denk is goed

Ik denk is goed voor de mensen willen probeer ander manier voor werk in de toekomst .

6

Veronica
18-01-2021
Mijn baas leerde me terwijl we aan het werk waren, in het hotel waar ik leerde een supervisor, assistent-manager te zijn en ik leerde de dagelijkse uren van betalingen beheren, het wekelijkse schema, hij leerde me vergaderingen te houden met het personeel

Een heldere, praktische en overzichtelijke training

Deze training Digitiale Veiligheid gedaan om nog meer inzicht te krijgen in risico's m.b.t. internet, social media, etc. De digitale werkomgeving werkt prima voor deze training. Ik heb hiermee weer veel nieuwe kennis kunnen opdoen.

10

H.
17-12-2020
Digitale Veiligheid

Ik leer heel goed

Ik vind docent Vincent ook heel goed Ik leer heel veel van hem

10

Elif
14-12-2020

Super geholpen, ook buiten de cursus om

Een gepersonaliseerde cursus gedaan waarbij we naast basisvaardigheden ons vooral gericht hebben op specifieke problemen waar we in het bedrijf tegenaan lopen. Ook na de cursus kan ik er terecht met vragen en wordt elke keer snel en vooral goed geholpen!

10

Eelke
30-11-2020
Excel Expert; gericht consult

Prima begeleiding ook tijdens Corona .

Cijfer 8 en ik ben heel tevreden .

10

haidy rudge
20-08-2020
Klantcontact/callcenter

Zeer overzichtelijke training

Ook zonder enige ervaring van Word, Excel en/of Outlook Is deze training heel goed te doen door de duidelijke en rustige uitleg. Zeker een aanrader!!

10

Yvonne
14-08-2020
Medewerker klantencontact

Super opleiding

Heel goed geholpen ondanks dat ik totaal geen ervaring had.

10

Wilma van Os
31-03-2020
Office manager

Het was een leerrijke ervaring.

Ik vond het super leuk om Microsoft Office Power User te doen. Alle 8 modules behaald. Ik zou Trainspot aan een ieder aanbevelen die ook maar iets meer zouden willen weten over Word, Excel, Outlook, PowerPoint enz. De docenten zijn geduldig en blijven het uitleggen tot dat je het begrijpt. Je mag het op je eigen tempo doen. Ik heb op drie van de locaties mijn cursussen gevolgd, en moet zeggen dat ik het altijd als prettig hebt ervaren. Ben heel trots op mezelf en mijn behaalde resultaten. Bedankt Trainspot Crew.

10

Lilian
11-01-2020

Perfect, zeker aan te bevelen

Heel veel opgestoken van de Microsoft Office pakketten (uitgebreid) en module Klantcontacten. De begeleiding ter plekke was heel fijn en je werd meteen geholpen als je een vraag hebt. Ik kan het een ieder aanbevelen.

10

Jenny
11-11-2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere instructies en uitleg. Veel geleerd.

9

Erwin
07-05-2019
Excel gevorderden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Even opstart problemen maar die werden snel verholpen. Alles is erg duidelijk te volgen ook via e-learning en filmpjes. Snelle reactie bij vragen en de toetsen zijn snel nagekeken dit vond ik heel prettig.

10

Anja
12-03-2019
Ms office basis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Verschillende modules gevolgd, duidelijke uitleg, goed te volgen op locatie en thuis. Fijne begeleiding.

10

Liesbeth Veerhuis
23-02-2019
Office

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend duidelijk en lekker in eigen tempo werken. Bij vragen zeer snelle reactie en certificaten en diploma snel in huis. Aanrader!

10

Norin
15-01-2019
Microsoft Office uitgebreid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgebreide cursus, goed thuis te doen, ook omdat je snel antwoord krijgt als je hulp nodig hebt en na test de volgende dag al de uitslag. Goede ervaring.

9

Nancy
06-01-2019
Poweruser

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de trainingen overzichtelijk, duidelijk en goed te volgen. De uitleg in de video is duidelijk en wordt goed uitgelegd. Samen met de boekjes een prima manier van studeren.    Als ik een vraag had werd deze snel beantwoord en de toetsen waren altijd snel nagekeken.  Goede, fijne begeleiding.

9

Ilse
21-12-2018
office pakket

4 sterren: goede service, goed behandeld

Training: Office MS Bassispakket Ervaring: Aanpak van Trainspot op lokatie is erg prettig, werkt heel goed, uitleg in de filmpjes prima, goede toelichting voor later in de boekjes. Vragen zijn altijd direct beantwoord, trainers hebben allen veel kennis, van elk onderdeel. Thuis werken vond ik redelijk goed. Ik vond heel leuk om voor de studies alle mogelijkheiden waren. Van 7 modules heb ik er 3 oplocatie gedaan en de rest Onlein via thuis. Probeert het maar! Je krijgt geen spijt!

9

Ezzy
19-12-2018
MS Office Bassis pakket

4 sterren: goede service, goed behandeld

Online cursus gevolgd. Goede commuicatie, goede uitleg, heel duidelijk allemaal!!

9

Ilana
06-12-2018
Microsoft office cursus

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen.

10

Sylvia
31-10-2018
Office Power User

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuk, leerzaam en goed geregeld Heel erg bedankt????????????

10

Dinally
26-09-2018
Goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik was erg enthousiast over deze cursus, laagdrempelig, goede combinatie literatuur en filmpjes. Snel antwoord op vragen. Enige kanttekening: De bijgeleverde laptop, is eigenlijk een notebook. Deze heeft zo weinig geheugen, dat hij de updates van Windows 10 niet aan kan en daardoor na een tijdje niet meer te gebruiken is.

6

Marieke
23-09-2018
office voor gevorderden (uwv scholingsvoucher)

Pin It on Pinterest