Referenties & ervaringen

Reviews van Klantenvertellen.nl

een positieve en leerzame ervaring

aangezien ik niet ben opgegroeid met de computer en mijn interesse daar ook niet ligt zag ik er enigszins tegen op om deze cursus te doen. De manier waarop ik ben geholpen en ben begeleid was zeer goed en prettig.

9

Tim Helmholt
08-09-2021
Microsoft office

Een zin is niet genoeg maar gewoonweg klasse

Ik heb het als zeer prettig ervaren dat ik op diverse manieren de lesstof tot me kon nemen. Daarnaast was er een zeer goed contact met Vincent Scholman die mijn vragen helder, duidelijk en snel beantwoordde. Ik heb geen negatieve dingen over Trainspot .

9

Paul
14-06-2021
Word, Excel basis, Excel gevorderd, Outlook, telefoneren, klantcontact, vaardigheden Officemanager

fijne leerervaring

fijne ervaring om een nieuwe kant te gaan ontdekken op de banenmarkt

9

Anne-Marie
17-05-2021

Duidelijke uitleg

Veel geleerd, hoefde niet lang op antwoord te wachten op een vraag.

10

jacqueline
13-04-2021
webinair

Ik denk is goed

Ik denk is goed voor de mensen willen probeer ander manier voor werk in de toekomst .

6

Veronica
18-01-2021
Mijn baas leerde me terwijl we aan het werk waren, in het hotel waar ik leerde een supervisor, assistent-manager te zijn en ik leerde de dagelijkse uren van betalingen beheren, het wekelijkse schema, hij leerde me vergaderingen te houden met het personeel

Een heldere, praktische en overzichtelijke training

Deze training Digitiale Veiligheid gedaan om nog meer inzicht te krijgen in risico's m.b.t. internet, social media, etc. De digitale werkomgeving werkt prima voor deze training. Ik heb hiermee weer veel nieuwe kennis kunnen opdoen.

10

H.
17-12-2020
Digitale Veiligheid

Ik leer heel goed

Ik vind docent Vincent ook heel goed Ik leer heel veel van hem

10

Elif
14-12-2020

Super geholpen, ook buiten de cursus om

Een gepersonaliseerde cursus gedaan waarbij we naast basisvaardigheden ons vooral gericht hebben op specifieke problemen waar we in het bedrijf tegenaan lopen. Ook na de cursus kan ik er terecht met vragen en wordt elke keer snel en vooral goed geholpen!

10

Eelke
30-11-2020
Excel Expert; gericht consult

Prima begeleiding ook tijdens Corona .

Cijfer 8 en ik ben heel tevreden .

10

haidy rudge
20-08-2020
Klantcontact/callcenter

Zeer overzichtelijke training

Ook zonder enige ervaring van Word, Excel en/of Outlook Is deze training heel goed te doen door de duidelijke en rustige uitleg. Zeker een aanrader!!

10

Yvonne
14-08-2020
Medewerker klantencontact

Super opleiding

Heel goed geholpen ondanks dat ik totaal geen ervaring had.

10

Wilma van Os
31-03-2020
Office manager

Het was een leerrijke ervaring.

Ik vond het super leuk om Microsoft Office Power User te doen. Alle 8 modules behaald. Ik zou Trainspot aan een ieder aanbevelen die ook maar iets meer zouden willen weten over Word, Excel, Outlook, PowerPoint enz. De docenten zijn geduldig en blijven het uitleggen tot dat je het begrijpt. Je mag het op je eigen tempo doen. Ik heb op drie van de locaties mijn cursussen gevolgd, en moet zeggen dat ik het altijd als prettig hebt ervaren. Ben heel trots op mezelf en mijn behaalde resultaten. Bedankt Trainspot Crew.

10

Lilian
11-01-2020

Perfect, zeker aan te bevelen

Heel veel opgestoken van de Microsoft Office pakketten (uitgebreid) en module Klantcontacten. De begeleiding ter plekke was heel fijn en je werd meteen geholpen als je een vraag hebt. Ik kan het een ieder aanbevelen.

10

Jenny
11-11-2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere instructies en uitleg. Veel geleerd.

9

Erwin
07-05-2019
Excel gevorderden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Even opstart problemen maar die werden snel verholpen. Alles is erg duidelijk te volgen ook via e-learning en filmpjes. Snelle reactie bij vragen en de toetsen zijn snel nagekeken dit vond ik heel prettig.

10

Anja
12-03-2019
Ms office basis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Verschillende modules gevolgd, duidelijke uitleg, goed te volgen op locatie en thuis. Fijne begeleiding.

10

Liesbeth Veerhuis
23-02-2019
Office

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend duidelijk en lekker in eigen tempo werken. Bij vragen zeer snelle reactie en certificaten en diploma snel in huis. Aanrader!

10

Norin
15-01-2019
Microsoft Office uitgebreid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgebreide cursus, goed thuis te doen, ook omdat je snel antwoord krijgt als je hulp nodig hebt en na test de volgende dag al de uitslag. Goede ervaring.

9

Nancy
06-01-2019
Poweruser

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de trainingen overzichtelijk, duidelijk en goed te volgen. De uitleg in de video is duidelijk en wordt goed uitgelegd. Samen met de boekjes een prima manier van studeren.    Als ik een vraag had werd deze snel beantwoord en de toetsen waren altijd snel nagekeken.  Goede, fijne begeleiding.

9

Ilse
21-12-2018
office pakket

4 sterren: goede service, goed behandeld

Training: Office MS Bassispakket Ervaring: Aanpak van Trainspot op lokatie is erg prettig, werkt heel goed, uitleg in de filmpjes prima, goede toelichting voor later in de boekjes. Vragen zijn altijd direct beantwoord, trainers hebben allen veel kennis, van elk onderdeel. Thuis werken vond ik redelijk goed. Ik vond heel leuk om voor de studies alle mogelijkheiden waren. Van 7 modules heb ik er 3 oplocatie gedaan en de rest Onlein via thuis. Probeert het maar! Je krijgt geen spijt!

9

Ezzy
19-12-2018
MS Office Bassis pakket

Pin It on Pinterest