Selecteer een pagina

Over Trainspot

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt Trainspot kwalitatieve trainingen om cursisten succesvoller te maken in hun werk of in hun relatie tot de arbeidsmarkt! Onze unieke blended-learning leermethode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau. Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten.

Naast grote organisaties als UWV, ProRail, NS, Rabobank, Gemeente Utrecht, PostNL en Politie trainen ook veel MKB-bedrijven en particulieren bij Trainspot.

Trainspot icon

Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws rondom Trainspot.

Robidus en Trainspot

We zijn super trots dat we vanaf deze maand Robidus tot onze klanten mogen rekenen! Robidus is toonaangevend op het gebied van sociale zekerheid in Nederland. Met hun diensten bieden zij grote werkgevers ‘grip op sociale zekerheid’: door het stimuleren van...

Lees meer

Netwerkcafé Utrecht: Sla Munt uit je talent

Foto: Johan van Spanjen, 2019Woensdag 24 april waren wij aanwezig bij Netwerkcafé Utrecht in het Muntgebouw te Utrecht. Via een speeddate was het voor de aanwezigen mogelijk om allerlei vragen te stellen over je CV, CV maken in Word, Microsoft Office vaardigheden en...

Lees meer

Trainspot aangesloten bij EDU-DEX

Sinds dinsdag 2 april heeft Trainspot zich aangesloten bij EDU-DEX en wordt haar hele trainingsaanbod vanaf deze week ook bij hen gepubliceerd. Na een jaar van hoogtepunten met onder andere extra trainingslocaties, uitbreiding van het trainingsaanbod en de...

Lees meer

Hoe kunnen we helpen?


Onze visie

Met onze trainingen vergroten wij de effectiviteit van mensen op de werkvloer. Dit doen wij met behulp van onze blended learning leermethode waar je zelf bepaalt waar, wanneer, hoe en in welk tempo je wil leren. Zo profiteren onze cursisten van individuele flexibiliteit met persoonlijke begeleiding wanneer zij het nodig hebben. Deze unieke leermethode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau.

Doordat onze leerprogramma’s perfect aansluiten op de individuele wensen en leerbehoeften, maken wij onze cursisten succesvoller in hun werk of in hun relatie tot de arbeidsmarkt!

Trainen met zekerheden

Onze keurmerken & certificeringen

Ons team

Alex Trainspot team

Anet

Host, officemanager

Janek Trainspot team

Janek

Ontwikkelaar digitaal

Janek Trainspot team

Jeroen

Algemeen directeur

Laura Trainspot team

Remon

Biz dev

Ria Trainspot team

Ria

Docent klassikaal/privétraining

Vincent Trainspot team

Rob

Oprichter, biz dev

Janek Trainspot team

Sandra

Oprichter, biz dev

Vincent Trainspot team

Vincent

Locatiemanager Amsterdam, docent

Wat onze cursisten zeggen

"Ik heb deze training gevolgd als gevolg van een scholingsvoucher. Deze manier van leren paste prima bij mij. Met het afspelen van de filmpjes kun je meteen mee oefenen. De stem op de filmpjes was ook prettig om naar te luisteren. De oefentoetsen en eindtoetsen waren leuk om te doen. Ik heb er weer een diploma bij !!"

Ellen

Opleidingspakket Microsoft Office en online samenwerken

"De Training heel erg flexibel opgezet. Je kan thuis blijven, klasje volgen, alles in je eigen tempo. Je kan je eigen tijd indelen. De begeleiding is goed en vriendelijk, uitleg met geduld. Op afstand, of in de klas"

Linda

Word basis, Excel basis en Outlook

"Vriendelijk en behulpzame organisatie. Opleiding is duidelijk en leerzaam Erg fijn dat het per e-learning kon gezien ik alleen snachts werk dus overdag niet naar het instituut zelf kan. Toch was vragen geen probleem, kreeg snelle antwoorden en kon examens afstemmen op tijden die mij uitkwamen"

Natasja

Opleidingspakket Microsoft Office en online samenwerken

"Een prima locatie om op je eigen tempo te studeren en als je er even niet zelf uitkomt, wordt je daar direct vriendelijk bij geholpen. Boekjes zijn ook zeer overzichtelijk en de koffie is er prima! (kan ook niet anders met een D.E. automaat). Ik ben weer 3 certificaten rijker!"

Yvonne

Word, Excel en Access

"Via het UWV kreeg ik een mooie kans om deze training te volgen. De training zit goed in elkaar. Heldere uitleg, duidelijke audiovisuele online lessen, praktisch ondersteund door lesboekjes als naslagwerk. Hierdoor heb ik de training in zijn geheel online kunnen volgen. Het online contact met Trainspot Utrecht was heel goed. Vragen werden snel en correct beantwoord.Problemen met 1 eindtest werden snel en naar grote tevredenheid afgehandeld. Na het behalen van de eindtest van een onderdeel had ik zonder uitzondering binnen 2 dagen het certificaat via de post in huis. Al met al dus een zeer positieve ervaring."

Brenda

Opleidingspakket Microsoft Office basis

Het nieuwe leren wordt gewaardeerd met een:

Pin It on Pinterest