Over Trainspot

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt Trainspot kwalitatieve trainingen om cursisten succesvoller te maken in hun werk of in hun relatie tot de arbeidsmarkt! Onze unieke blended-learning leermethode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau. Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten.

Naast grote organisaties als UWV, ProRail, NS, Rabobank, Gemeente Utrecht, PostNL en Politie trainen ook veel MKB-bedrijven en particulieren bij Trainspot.

Trainspot icon

Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws rondom Trainspot.

Ga veilig het nieuwe jaar in

Wij wensen iedereen een gezond en veilig 2019 Wil je ook digitaal veilig blijven in het nieuwe jaar? Misschien is onze training Digitale Veiligheid iets voor je. Tijdens deze training leer je op verantwoorde wijze ICT te gebruiken in het dagelijkse en werkzame leven....

Lees meer

Test je kennis

Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij graag een intake-gesprek met jou voeren voordat jij besluit om een training bij ons te volgen. Toch weten wij ook dat dit ook een drempel kan zijn als jij "gewoon" een training wilt komen volgen. Wij hebben daarom de...

Lees meer

Nieuwe website Trainspot.nl

Na maanden van intensieve voorbereidingen en hard werken is het dan zover. De nieuwe Trainspot website is live! Een nieuwe gebruiksvriendelijke website met een moderne vormgeving, verfrissende content en nieuwe mogelijkheden. Met onze nieuwe website willen we...

Lees meer

Onze visie

Met onze trainingen vergroten wij de effectiviteit van mensen op de werkvloer. Dit doen wij met behulp van onze blended learning leermethode waar je zelf bepaalt waar, wanneer, hoe en in welk tempo je wil leren. Zo profiteren onze cursisten van individuele flexibiliteit met persoonlijke begeleiding wanneer zij het nodig hebben. Deze unieke leermethode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau.

Doordat onze leerprogramma’s perfect aansluiten op de individuele wensen en leerbehoeften, maken wij onze cursisten succesvoller in hun werk of in hun relatie tot de arbeidsmarkt!

Trainen met zekerheden

Onze keurmerken & certificeringen

Ons team

Alex Trainspot team

Alex

Docent, ontwikkelaar lesmateriaal

Alex Trainspot team

Anet

Host, officemanager

Eric Trainspot team

Eric

Docent

Janek Trainspot team

Janek

Ontwikkelaar digitaal

Janek Trainspot team

Jeroen

Algemeen directeur

Laura Trainspot team

Laura

Host

Laura Trainspot team

Remon

Biz dev

Ria Trainspot team

Ria

Docent klassikaal/privétraining

Vincent Trainspot team

Rob

Oprichter, biz dev

Janek Trainspot team

Sandra

Oprichter, biz dev

Vincent Trainspot team

Vincent

Locatiemanager Amsterdam, docent

Wat onze cursisten zeggen

"Uit ervaring kan ik spreken als het gaat om een vergelijking te kunnen maken binnen verscheidene opleidingscentra. Ik volg namelijk regelmatig cursussen/ trainingen/ opleidingen om mij up to date te houden op allerlei vlak. Maar ik heb nog nooit zo'n prettig en persoonlijk verloop meegemaakt als dat ik nu via jullie/ trainspot heb ervaren. Top dus!!!"

Kim

Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office uitgebreid

"Met heel veel plezier heb ik deze training (die bestaat uit 9 modules) gevolgd. Alle lessen zijn via e-learning goed te volgen. Het lesmateriaal en de uitleg is zeer duidelijk. Het is voor mij niet nodig geweest om lessen op locatie te volgen, maar de mogelijkheid is er wel. Eventuele opmerkingen en vragen die ik aan het leercentrum heb gesteld werden vlot en goed beantwoord. Kortom: ik ben zeer tevreden en mocht ik nog een cursus nodig hebben op dit gebied, dan zal ik zeker Trainspot weer benaderen."

Sylvia

Maatwerk opleidingspakket Microsoft Office power user

"Ik heb deze training gevolgd als gevolg van een scholingsvoucher. Deze manier van leren paste prima bij mij. Met het afspelen van de filmpjes kun je meteen mee oefenen. De stem op de filmpjes was ook prettig om naar te luisteren. De oefentoetsen en eindtoetsen waren leuk om te doen. Ik heb er weer een diploma bij !!"

Ellen

Opleidingspakket Microsoft Office en online samenwerken

Trainspot wordt gewaardeerd met een:

Pin It on Pinterest