Menu
Selecteer een pagina

Training volgen

Opleidingspakketten MS Office

Uitgebreide MS Office-opleidingen

Wil je MS Office diploma’s halen om je CV te versterken? Bij Trainspot kun je erkende opleidingen volgen die je positie op de arbeidsmarkt versterken.

Voor de meeste beroepen is goede kennis van MS Office noodzakelijk. Veel mensen zetten hun opleidings- of reïntegratie-budget daarom in voor MS Office-opleidingen bij Trainspot.

De meest gevolgde opleidingen zijn:

Iedere opleiding bestaat uit 5 tot 9 modules.

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, zijn officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en we hebben het NRTO-keurmerk.

Als je twijfelt wat de beste aanvulling is op jouw CV, dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek met een van onze docenten.

 

MS Office in top 3 meest gevraagde vaardigheden

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van MS Office een vereiste. Recent Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van MS Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

 

Erkend diploma

Trainspot is een door UWV erkende opleider. We zijn een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, zijn officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en we hebben het NRTO-keurmerk.

i

Scholingsvoucher UWV

Als werkzoekende kun je bij Trainspot een uitgebreide opleiding richting een nieuwe baan volgen. Heb je recht op een Scholingsvoucher? Dan worden de kosten volledig vergoed door UWV. Vraag naar de voorwaarden.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Gratis intake

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.