Zet je transitievergoeding in voor een opleiding of bijscholing

Als je ontslagen wordt heb je het recht op een financiële vergoeding van je werkgever. Dit wordt de transitievergoeding genoemd. Je krijgt deze vergoeding alleen als de werkgever het dienstverband beëindigd. Wil je weten wat je met jouw transitievergoeding kan doen? Lees dan snel verder! 

Transitievergoeding inzetten voor een opleiding of bijscholing 

De transitievergoeding is bedoeld om de overgang (transitie) naar een nieuwe baan te vergemakkelijken. Je kunt het geld namelijk inzetten voor omscholing of bijscholing. Zo verhoog je je inzetbaarheid en zorg je voor toegevoegde waarde voor een nieuwe werkgever. Bij Trainspot bieden we veel verschillende opleidingen waarmee je jouw vaardigheden kan verbeteren of nieuwe vaardigheden kunt leren.  

Een groot voordeel van het besteden van je transitievergoeding aan scholing is dat je op deze manier geen belasting over je vergoeding betaald en tegelijkertijd je kansen op een baan aanzienlijk vergroot. 

Breed cursusaanbod, welke cursus past bij jou? 

Het cursusaanbod van Trainspot bevat vele praktische en computergerichte cursussen. Ga dus bij jezelf te rade welke vaardigheden nog ontbreken in jouw CV. Wil je beter leren werken met Adobe programma’s? Echt een expert worden met Word en Excel? Leren hoe je adverteert op social media? Of hoe je kunt werken met big data in Power BI? Of wat je dacht je van een cursus HTML of Javascript? Voor al deze leervragen heeft Trainspot een passende cursus. 

Daarom kies je voor Trainspot

Onze unieke leermethodes zorgen voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau. Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten.

Je kunt de training(en) volgen:
– Op onze locaties (begeleid en e-learning) 
– Via e-learning (met begeleiding)
– Via e-learning (zonder begeleiding)

Zowel grote organisaties als UWV, ProRail, NS, Rabobank, Volksbank, Gemeente Utrecht, Gemeente Den Bosch, PostNL en Politie als vele MKB-bedrijven en particulieren gingen je al voor!

Voorbeeld: Hoe werkt het inzetten van een transitievergoeding? 

Ria (56) kreeg van haar voormalig werkgever een groot transitiebudget. Samen met een opleidingsadviseur van Trainspot heeft ze gekeken welke opleiding en cursussen haar positie op de arbeidsmarkt het meest versterken. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor een combinatie van de opleiding Online Marketeer/Webdeveloper WordPress. Met 8 verschillende cursussen is er een breed pakket samengesteld waarin zowel grafische-, marketing- als WordPress-cursussen zijn opgenomen. Onze adviseur heeft van dit pakket een offerte opgesteld die Ria doorstuurde naar haar voormalige werkgever. Binnen enkele dagen kreeg ze een akkoord en konden we de cursussen met haar gaan inplannen! 

Trainspot Lokaal A - docent - cursist
Neem contact met ons op

Interesse in het inzetten van je transitievergoeding bij Trainspot? Neem contact met ons op via 030 73 70 581 of info@trainspot.nl 

Pin It on Pinterest