Trainspot is de nieuwste COEL toetslocatie in Utrecht

door | 26 feb 2021

Op zoek naar een COEL toetslocatie in Utrecht? Dan ben je bij Trainspot aan het juiste adres.

Met een enthousiast team ontwikkelen wij al jaren kwalitatieve trainingen en onlangs hebben wij besloten om ons aanbod uit te breiden door een toetslocatie te worden van COEL toetscentra. Dit betekent dat wij voor COEL digitale examens gaan afnemen in onze computerlokalen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder want wij hebben een korte Q&A samengesteld, zodat je precies weet wat je bij ons kunt verwachten.

Welke examens nemen jullie af?

Als toetscentrum nemen we voor nu alleen nog COEL-examens af. COEL neemt diverse soorten digitale examens af voor een breed scala aan branches. Denk bijvoorbeeld aan de volgende examens:

  • Examens Vastgoed en Makelaardij onder het label SVMNIVO;
  • Boekhoudexamens onder het label STIBEX;
  • Wft-examens onder het label WFTNIVO;
  • Examens in de creatieve sector (bijvoorbeeld Interieurdesigners, Tuindesigners, Stylisten, Verkoopstylisten en Etaleurs/Eventstylisten
Hoe kun je een COEL-examen boeken?

Als examenkandidaat kan jij zelf een examen boeken, tijdstip en locatie kiezen. Het enige wat je moet hebben is een persoonlijk account in de softwaretool Examen Management Omgeving (EMO). Dit is een boekingstool die geïntegreerd is met een toetsafnamesysteem waarin je examens kunnen worden ingevoerd.

Wie houdt toezicht op de examens en jullie als toetslocatie?

COEL Toetscentrum staat onder toezicht van de Stichting Examenkamer en wij staan onder het toezicht van COEL. Zij houden toezicht door middel van bijvoorbeeld mystery guest, om de kwaliteit van de afnameprocedure te monitoren. Daarnaast zijn onze toezichthouders individueel gecertificeerd zodat de ideale examenomstandigheden gewaarborgd kunnen worden.

Hoe is de locatie te bereiken?

Ons toetscentrum ligt in het centrum van Utrecht en is gevestigd aan Kleinesingel 33 aan de rand van het Griftpark.

Omdat wij in het centrum zitten van Utrecht kan je vanaf Utrecht CS makkelijk naar ons lopen. Neem je liever het OV dan zijn wij ook erg goed bereikbaar. We zijn namelijk gevestigd tegenover de bushalte Kleinesingel. Neem bus 8 of 55 vanaf Utrecht CS en binnen 10 minuten ben je bij ons. Met de auto komen is ook zeker een mogelijkheid maar houd dan wel rekening met betaald parkeren. TIP! Parkeergarage Grifthoek is het dichtstbijzijnde.

Informatie Coronavirus

Ook wij hebben maatregelen genomen met betrekking tot het Coronavirus. Bij het betreden van ons toetscentrum vragen wij iedereen de handen te reinigen met desinfectie-handgel. In ons toetscentrum hanteren we een afstand van minimaal 1,5 meter rondom elke examenplek. Kandidaten en surveillanten dienen ook voldoende afstand (min. 1,5 meter) van elkaar te houden.

Heb jij meer vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Pin It on Pinterest