Trainspot aangesloten bij EDU-DEX

door | 3 apr 2019

Sinds dinsdag 2 april heeft Trainspot zich aangesloten bij EDU-DEX en wordt haar hele trainingsaanbod vanaf deze week ook bij hen gepubliceerd. Na een jaar van hoogtepunten met onder andere extra trainingslocaties, uitbreiding van het trainingsaanbod en de ontwikkeling van een aantal verfrissende concepten om bij een aantal grootzakelijke klanten ‘de nieuwsgierigheid rondom leren & ontwikkelen’ weer aan te zetten, gaat EDU-DEX Trainspot de volgende boost geven.

EDU-DEX is opgericht omdat opleiders en hun klanten steeds meer geld en tijd kwijt zijn door het ontbreken van één landelijke data-standaard voor het vastleggen, vergelijken en combineren van opleidingsgegevens. Elke 24 uur worden de laatste gegevens van ruim 125 opleiders rechtstreeks geïmporteerd in de database van EDU-DEX. Vervolgens worden deze gegevens geëxporteerd/gedistribueerd naar alle afnemers (met hun eigen selectie uit het aanbod). Afnemers kunnen deze informatie dan gemakkelijk in hun LMS, portal of App publiceren, dit is efficiënt en geeft minder kans op fouten.

Trainspot werkt met een eigen blended learning leersysteem, waarin de voordelen van klassikaal leren gecombineerd worden met de voordelen van e-learning. Cursisten werken in het MS Office Leercentrum of via e-learning in hun eigen tempo, met persoonlijke begeleiding van een MS Office-docent. Het was niet eenvoudig om dit maatwerk-denken om te zetten naar een eenduidig en leesbaar bestand waar EDU-DEX mee kan werken, en kan dan ook worden gezien als een veelbelovende mijlpaal op het gebied van Microsoft Office, kantoor/communicatie en grafisch gerichte trainingen.

Met andere woorden; vanaf deze week zijn er geen belemmeringen meer om het Trainspot aanbod snel en efficiënt onderdeel te maken van het leren en ontwikkelaanbod van uw onderneming. En daarmee is Trainspot klaar voor weer een mooi jaar!

Pin It on Pinterest