Selecteer een pagina

Seats2Meet Trainspot Utrecht

door | 22 mei 2019

Onlangs heeft Trainspot Utrecht zich aangesloten bij Seats2Meet. Wij zijn enorm enthousiast over het Seats2Meet concept en over het feit dat Trainspot Utrecht hier nu bij hoort! Maar wat houdt het Seats2Meet concept nou precies in en wat betekent dit voor jou?

WAT IS SEATS2MEET?

Al 10 jaar faciliteert Seats2meet werk- en ontmoetingsplekken voor freelancers en ondernemers in ruil voor hun sociaal kapitaal, een belangrijk element om relevant te blijven in de markt. *

In de praktijk betekent dit dat jij welkom bent om bij Trainspot Utrecht te komen werken en gebruik te maken van onze faciliteiten. Wanneer je gebruik maakt van onze workspace dan vragen wij je jouw kennis en expertise te delen met je co-workers en ons. Buiten dit sociaal kapitaal hoef je dus niet te betalen voor je werkplek.

Naast onze workspace hebben wij ook meetingspaces: Een plek waar jij een vergadering kan houden, een klein evenement kan organiseren of een training kan geven. Via de widget aan de bovenzijde van deze pagina kan je gemakkelijk een meetingspace boeken en de gewenste faciliteiten selecteren.

* bron: seats2meet.com

Lees ook:

Vergroot je netwerk en ga eens langs bij Trainspot; de nieuwe Powered By S2M locatie

In Seats2Meet magazine

Hoe boek ik een workspace of meetingspace?

Je kunt een workspace of meetingspace gemakkelijk boeken via de Seats2Meet site of via de pagina Seats2Meet op onze eigen site (ook in het menu te vinden onder ‘Trainingsruimtes’). Je kunt dan in de widget aangeven of je op zoek bent naar een werkplek óf een Vergaderruimte / Trainingsruimte / Eventruimte. Voer de datum en tijd in (en het aantal personen als je een meetingspace wilt boeken), en je krijgt direct te zien of er een plek/ruimte beschikbaar is.

Het Seats2Meet passport

Jouw Seats2Meet account wordt het Seats2Meet passport genoemd. Waarom? Omdat je met je passport veel meer kan doen dan alleen het boeken van een workspace of meetingspace. Je neemt deel aan een internationale community waar je vragen aan elkaar kan stellen, kan chatten met matches en je eigen data en boekingen kunt beheren.

Pin It on Pinterest