Scholingsbudget UWV verhoogd: wordt specialist in een nieuw vakgebied

door | 15 feb 2021

Ontvang jij op dit moment een UWV uitkering en wil jij een specialist worden in een kansberoep? Dan is dit je kans! Het UWV Scholingsbudget is in 2021 namelijk verhoogd tot maximaal €5000 per persoon. Door deze verhoging in het scholingsbudget hebben wij ons opleidingsaanbod flink kunnen uitbreiden. En dit houdt in dat wij jou nog meer in de diepte kunnen opleiden, zodat jij na afronden van je opleiding een echte specialist in het door jouw gekozen vakgebied bent geworden. Wil jij meer weten over ons vernieuwde opleidingsaanbod? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

Online Marketeer: SEO/SEA specialist en Content specialist

Er is al lange tijd een grote vraag naar Online Marketeers op de arbeidsmarkt. Je kunt het werk van Online Marketeers in grofweg twee categorieën onderscheiden. Aan de ene kant hebben we datagedreven SEO/SEA specialisten. Deze afkortingen staan voor Search Engine Optimalisation, wat draait om onbetaalde zoekresultaten, en Search Engine Advertising, wat gaat over betaalde advertenties in Google. Als SEO/SEA specialist ga je je bezighouden met het werven van nieuwe klanten met online campagnes, het analyseren van statistieken in Google Analytics en het onderhouden van de website en emailmarketing. Als dit je aanspreekt, kijkt dan eens naar de cursussen binnen de opleiding Online Marketeer: SEO/SEA specialist.

Een tweede categorie Online Marketeers zijn de content experts. Om goed te scoren in Google is de opbouw en kwaliteit van je content het allerbelangrijkste. Hoe schrijf je een aantrekkelijke teksten, die zijn geoptimaliseerd voor jouw doelgroep en tot zoveel mogelijk conversies leiden? Als content specialist ga je je bezighouden met het schrijven van online teksten, vindbaarheid van de online teksten en content van o.a. brochures, WordPress-sites en emailmarketing. In de opleiding Online Marketeer: Content Specialist leiden we je dus op om de beste online content te kunnen publiceren!

Front-end Webdeveloper

Is het opbouwen van websites jouw droom? Als Front-end Webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van functionele en moderne websites. Tijdens deze opleiding leren we je in 7 klassikale lessen wat er allemaal komt kijken om een Front-end Webdeveloper te zijn. Zo laten wij je kennismaken met HTML, CSS én Javascript, talen die essentieel zijn voor het ontwikkelen van een website. Klinkt dit goed maar vraag je af of dit wel de juiste keuze is? In dit vakgebied komen er dagelijks nieuwe vacatures bij, dus er is genoeg werk te vinden in deze branche.

Webdeveloper WordPress

Een Webdeveloper WordPress is anders dan een front-end webdeveloper. Als Webdeveloper WordPress ben je namelijk een specialist in het bouwen van WordPress websites. Dit houdt in dat we je leren hoe je vanaf de basis responsive websites bouwt, geschikt voor desktop en mobiele weergave. Daarnaast besteden we niet alleen veel aandacht aan de technische kant maar ook aan de creatieve kant. Optimalisatie (SEO) en usability komen ook aan bod. Je hoeft hier dus geen programmeertalen voor te leren! En wil je het beste van twee werelden? Combineer deze opleiding dan met onderdelen uit de Front-end Webdeveloper opleiding en wordt een allround specialist op het gebied van web development.

Medewerker Klantcontact en onze kantooropleidingen

Ben jij meer van het echte klantcontact en past programmeren of websites ontwikkelen niet bij jou? Dan hebben wij speciaal voor jou de opleidingen Medewerker Klantcontact en Medewerker Klantcontact – Backoffice. Bijna elk bedrijf of organisatie heeft klantcontact medewerkers in dienst. Want uiteindelijk wil elke klant persoonlijk en professioneel geholpen worden. Daarom is er op de huidige banenmarkt grote vraag naar goed opgeleide klantcontact medewerkers. In deze opleidingen leer je in een aantal praktische klassikale trainingen alle vaardigheden die een medewerker klantcontact nodig heeft. Ook leren we je goed en zelfverzekerd werken met de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s. Door deze perfecte combinatie ben je in no-time een Medewerker Klantcontact die van alle markten thuis is.

Andere kansberoepen

Passen de bovenstaande opleidingen niet bij je? Gelukkig hebben we nog meer opleidingen richting kansberoepen! Zo kan je de opleiding Programmeur PHP & MySQL Gevorderd volgen. Ga je deze opleiding volgen dan leren we in 10 klassikale lesdagen hoe je vertrouwd en efficiënt met complexe database gestuurde websites kunt werken. Of wat dacht je van UX ICT Architect? In dit vakgebied gaat het om hoe de gebruiker een product ervaart. Deze opleiding dekt in 6,5 klassikale lessen alle disciplines binnen het UX-werkveld zoals interface en interaction design. BI-specialist/ Datamanager Gevorderd kan ook een slimme keuze zijn. In deze opleiding leren we je hoe je perfect moet omgaan met Excel en Power BI, zodat je kunt gaan solliciteren in de wereld van big data.

Vraag een intake aan

Er zijn dus genoeg kansberoepen waarin jij een specialist kan worden doormiddel van onze opleidingen. In combinatie met het nieuwe scholingsbudget van het UWV is het ook de beste keuze die je op dit moment kan maken. Dus pak deze kans en plan een intakegesprek met ons zodat ook jij een specialist kan worden in het door jouw gekozen vakgebied.

Pin It on Pinterest