Samen sterker: Trainspot & Opatel gaan samen

door | 2 sep 2019

Per 1 september gaat Trainspot samen verder met Opatel en dat willen wij met jou vieren!

Na een eerdere samenwerking, waaruit al bleek dat beide bedrijven erg op elkaar lijken, is dit een logische stap en een mogelijkheid om nog meer cursisten kennis te laten maken met het Trainspot aanbod en de unieke manier van werken.

Net als Trainspot stelt ook Opatel de individuele cursist centraal om zo het leerrendement zo groot mogelijk te maken. Opatel bestaat begin volgend jaar 40 jaar en heeft zich vanaf de beginjaren gericht op grafische trainingen, vaardigheden voor bijvoorbeeld PR- en communicatie afdelingen, marketeers en redacties.

De combinatie van een sterke Opatel positie rondom Rotterdam en de Trainspot historie in Utrecht en Amsterdam geeft een nog betere geografische dekking en extra kansen om ook cursisten in andere delen van het land te bedienen.

In principe verandert er niets in onze bekende leermethodiek en onze docenten. Er komen wel een aantal nieuwe trainingslocaties bij en ook het aanbod van trainingen wordt uitgebreid.

Doka’s, druktechnieken en Photoshop 1.0… Opatel draait al heel wat jaren mee in de grafische wereld. Op de foto Opateltrainer Rudi Spitzers, tegenwoordig Adobe Certified Instructor, maar hier in het grafisch atelier bij de etspers.
© Opatel

In principe verandert er niets in onze bekende leermethodiek en onze docenten. Er komen wel een aantal nieuwe trainingslocaties bij en ook het aanbod van trainingen wordt uitgebreid.

Wij zijn blij dat we op deze manier de krachten kunnen bundelen om zo nog meer cursisten te kunnen trainen in hun vakgebied of interesses. In de komende periode komen er dus veel nieuwe trainingen op onze website te staan. Houd daarom onze site regelmatig in de gaten!

Om dit te vieren, geven wij in de maanden september t/m november 10% korting op alle trainingen *. Zowel op alle grafische- en technische trainingen van Opatel als de Microsoft Office en kantoor/communicatietrainingen van Trainspot.

In geval van vragen neem vooral contact met ons op, we helpen je graag verder.

Van september t/m november 10% korting op:

Microsoft Office trainingen en kantoor- & communicatietrainingen van Trainspot

Grafische- & technische trainingen van Opatel

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Bekijk ook de trainingen van Opatel

Pin It on Pinterest