Jouw telefoon app in Windows 10

door | 23 jul 2019

Ken jij deze app al? Met deze handige app kan je je telefoon en computer aan elkaar koppelen. Zo kan je bijvoorbeeld op je computer direct foto’s van je telefoon bekijken. Ook kan je berichtjes versturen vanaf je computer naar telefoons. (Let op: sommige functies werken alleen voor Android telefoons).

Hoe werkt het?

Het makkelijkst is om eerst te bekijken of de app al op je computer is geïnstalleerd. Ga naar Start en zoek naar Jouw Telefoon of Your Phone in de lijst met apps. Zie hiernaast de afbeelding.

Niet gevonden?

Als je deze app nog niet hebt zoek dan naar Microsoft Store in de lijst met apps of gebruik de onderstaande knop om naar de Store te gaan. Klik hierop en typ Jouw Telefoon of Your Phone in het zoekvak bovenin de pagina Store.  Zodra Jouw Telefoon op je computer is geïnstalleerd, volg je zorgvuldig de aanwijzingen om de app op je telefoon te installeren.

Werkt het op elke telefoon?

Deze app is op dit moment met name voor Android gebruikers interessant. Als je een iPhone hebt kan je wel je computer met je telefoon koppelen maar nog geen foto’s bekijken of berichten versturen. Wanneer werkt deze app het best? Om met de app Jouw Telefoon foto’s te bekijken en sms-berichten te verzenden, heb je het volgende nodig:

  • Een mobiele telefoon met Android 7.0 (Nougat) of hoger
  • Een pc met de update voor Windows 10, april 2018 (versie 1803) of hoger.

Daarnaast moet je mobiele telefoon worden verbonden met Wi-Fi en moet je pc zijn verbonden met internet. Ook moet het op de achtergrond uitvoeren van de app Jouw telefoon op de pc zijn ingeschakeld (Windows Instellingen > Privacy > Achtergrond-apps).

Probeer het eens en ontdek de mogelijkheden!

Nog handiger worden met Windows 10?

Ontdek het op Google Play

Pin It on Pinterest