Re-integratie- & uitzendbureaus

Iedereen heeft recht op gelijke kansen op de arbeidsmarkt. En omdat de huidige markt enorm snel verandert, is het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van werknemers die een tijd uit de running zijn geweest goed worden bijgespijkerd.

Als re-integratie- of uitzendbureau wil je kandidaten graag zo snel en effectief mogelijk terugbrengen op de arbeidsmarkt. Door middel van op maat gemaakte trainingen ondersteunen we kandidaten naar een succesvolle re-integratie in het arbeidsproces.

Met ondersteuning van gespecialiseerde docenten uit het vakgebied bekijken we welke aanpak het beste past. Zij weten precies wat er in de markt speelt en hoe ze hun kennis het beste aan de kandidaten kunnen overbrengen. Starten kan op elk moment, op het werk, thuis of bij ons op locatie!

Vandaag werken we al met een groot aantal uitzend- en re-integratie bureaus (groot- en klein) en worden de Trainspot trainingen al veelvuldig ingezet als interventiemiddel.

Waarom InCompany- of Maatwerktrajecten bij Trainspot?

Alle trainingen aangepast aan jouw unieke situatie en wensen

Gespecialiseerde docenten met ervaring uit de praktijk

Financiële voordelen (subsidies en acties)

Effectiever werken binnen jouw bedrijf

Op elk moment starten

Wil je meer informatie over onze trainingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 030 – 73 70 581 of het contactformulier om alle mogelijkheden te bespreken.

De ervaringen van HLB Blömer:

Meer informatie over onze trainingsmogelijkheden?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak waarin we de mogelijkheden bespreken

Pin It on Pinterest