InCompany

Jouw organisatie is uniek. De oplossing voor jouw opleidingsvraagstukken moet daarom even uniek zijn. Elke organisatie heeft namelijk andere wensen en behoeften. Je wilt vooruit, met je team en je organisatie. Trainspot helpt jou graag met een Incompany- of maatwerktraject, aangepast aan jouw situatie en wensen met bewezen effectiviteit. Samen met jou stellen we op het trainingstraject samen, afgestemd op jouw wensen en ambities. Onze trainingen zijn uniek ontwikkeld en hebben een naadloze aansluiting op de veranderingen in de markt!

En dit kan en mag van alles zijn, migratie/adoptietrajecten naar nieuwe systemen of versiewijzigingen, klant-centraal trajecten voor call centers of klantenservice afdelingen, on-boarding trajecten voor nieuwe medewerkers en alles waar persoonlijke begeleiding en aandacht helpt om vaardigheden verder te ontwikkelen.

Met gespecialiseerde docenten uit het vakgebied bekijken we welke aanpak het beste bij de situatie en wensen van de organisatie past. Zij weten precies wat er in de markt speelt en hoe ze hun kennis het beste kunnen overbrengen aan jouw werknemers. Starten kan op elk moment, Incompany of bij ons op locatie!

De laatste jaren hebben we al veel ervaring mogen opdoen met bedrijven als UWV, ProRail, NS, Rabobank, Volksbank, Post NL en Politie. Allemaal maatwerktrajecten volledig toegespitst op de situatie en wensen van de klant.

Waarom InCompany- of Maatwerktrajecten bij Trainspot?

Alle trainingen aangepast aan jouw unieke situatie en wensen

Gespecialiseerde docenten met ervaring uit de praktijk

Financiële voordelen (subsidies en acties)

Effectiever werken binnen jouw bedrijf

Op elk moment starten

Wil je meer informatie over onze trainingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 030 – 73 70 581 of het contactformulier om alle mogelijkheden te bespreken.

De ervaringen van HLB Blömer:

Meer informatie over onze trainingsmogelijkheden?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak waarin we de mogelijkheden bespreken

Pin It on Pinterest