Gemeenten

Meer en meer gemeenten richten zich op het automatiseren en efficiënter maken van hun organisatie. Dit vraagt veel van de organisatie en digitale vaardigheden spelen hier in toenemende mate een belangrijke rol.

Daarnaast hebben medewerkers bij gemeenten ook regelmatig te maken met veranderingen in wet- en regelgeving, nieuwe eisen, plotselinge taakverschuivingen en decentralisaties. Dit vraagt om flexibiliteit van gemeenten en een bredere inzetbaarheid van medewerkers. Wij helpen gemeenten daarom graag met organisatie- en teamontwikkeling met een op maat gemaakt trainingstraject.

Met gespecialiseerde docenten uit het vakgebied bekijken we welke aanpak het beste bij de situatie en wensen van de organisatie passen. Starten kan op elk moment, op het werk, thuis of bij ons op locatie!

Daarnaast verzorgen we ook vaak langere InCompany trajecten, waarbij bijvoorbeeld wekelijks een docent op locatie is die medewerkers intensief kan begeleiden in het volgen van hun trainingen. Nog steeds trainen in eigen tempo en op eigen niveau, maar bijgestaan door een docent die in geval van vragen direct kan helpen. Bijvoorbeeld Gemeente Utrecht en Gemeente Den Bosch maakten recent gebruik van dit concept.

Waarom InCompany- of Maatwerktrajecten bij Trainspot?

Alle trainingen aangepast aan jouw unieke situatie en wensen

Gespecialiseerde docenten met ervaring uit de praktijk

Financiële voordelen (subsidies en acties)

Effectiever werken binnen jouw bedrijf

Op elk moment starten

Wil je meer informatie over onze trainingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 030 – 73 70 581 of het contactformulier om alle mogelijkheden te bespreken.

De ervaringen van HLB Blömer:

Meer informatie over onze trainingsmogelijkheden?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak waarin we de mogelijkheden bespreken

Pin It on Pinterest