Maatwerk & InCompany

Door veranderingen in de markt, wetgeving of jouw organisatie kan er een kloof ontstaan tussen de huidige en de nodige kennis en vaardigheden van jouw medewerkers. Hiervoor bieden standaard trainingen of opleidingen niet altijd een oplossing. Trainspot helpt jouw bedrijf daarom graag met een InCompany- of Maatwerktraject, helemaal aangepast aan jouw situatie en wensen.
Wij leveren een mix van;

  • individuele trainingen,
  • groepstrainingen,
  • floorwalkers,
  • op maat gemaakt e-learning materiaal.

Met gespecialiseerde docenten uit het vakgebied bekijken we welke aanpak het beste bij de situatie en wensen van het bedrijf passen. Zij weten precies wat er in de markt speelt en hoe ze hun kennis het beste kunnen overbrengen aan jouw werknemers. Starten kan op elk moment, inhouse of bij ons op locatie!

Trainspot heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van migratietrajecten naar nieuwe systeem updates van Windows en Microsoft Office, nieuwe ICT implementaties en andere opleidingsvraagstukken. Onze aanpak op meerdere fronten, onze flexibiliteit en onze drive om mee te denken zorgt steeds weer voor een succesvol traject; zowel voor de opdrachtgever als voor de deelnemers. Naast grote organisaties als UWV, ProRail, NS, Rabobank, Volksbank, Gemeente Utrecht, Gemeente Den Bosch, Post NL en Politie trainen ook veel MKB-bedrijven en particulieren bij ons.

InCompany training

Waarom InCompany- of Maatwerktrajecten bij Trainspot?

Alle trainingen aangepast aan jouw unieke situatie en wensen

Gespecialiseerde docenten met ervaring uit de praktijk

Financiële voordelen (subsidies en acties)

Effectiever werken binnen jouw bedrijf

Op elk moment starten

Wil je meer informatie over onze trainingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 030 – 73 70 581 of het contactformulier om alle mogelijkheden te bespreken.

De ervaringen van HLB Blömer:

Pin It on Pinterest