Leermethode

Onze trainingen zijn ontwikkeld volgens het concept ‘Het Nieuwe Trainen’. In samenwerking met ervaren trainers, een pedagoog en een onderwijskundige is het platform vormgegeven waarin deelnemers de trainingen kunnen volgen.

Als deelnemer leer je bij ons op je eigen niveau en volgens je eigen leerstijl, met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde trainers. Je kunt een training volledig in ons trainingscentrum volgen, een mix maken tussen begeleid leren op locatie en e-learning of alleen van onze e-learning modules gebruik maken. De keuze is geheel aan jou, jij bepaalt je eigen leerstijl en tempo. Ons innovatieve en flexibele leersysteem garandeert de meest efficiënte én prettige opleiding voor iedere deelnemer.

Lees meer

Als deelnemer leer je bij ons op je eigen niveau en volgens je eigen leerstijl, met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde trainers. Je kunt een training volledig in ons trainingscentrum volgen, een mix maken tussen begeleid leren op locatie en e-learning of alleen van onze e-learning modules gebruik maken. De keuze is geheel aan jou, jij bepaalt je eigen leerstijl en tempo. Ons innovatieve en flexibele leersysteem garandeert de meest efficiënte én prettige opleiding voor iedere deelnemer.

Wij onderscheiden een drietal leermethoden:

  • Klassikaal: Op een vooraf gepland tijdstip volg je met meerdere cursisten onder begeleiding van een docent een van onze trainingen.
  • 100% e-learning: Middels toegang tot onze online leeromgeving bepaal jij wanneer je welke training wil volgen. Support van onze docenten is beschikbaar via mail, chat en telefoon.
  • Trainspot blended learning: Je combineert beide methoden (klassikaal én e-learning) en bepaald zelf wanneer en hoe jij begeleid wil worden. Flexibiliteit is hierbij ons motto.

Wij onderscheiden een drietal leermethoden:

Klassikaal: Op een vooraf gepland tijdstip volg je met meerdere cursisten onder begeleiding van een docent een van onze trainingen.

100% e-learning: Middels toegang tot onze online leeromgeving bepaal jij wanneer je welke training wil volgen. 

Begeleid e-learning (blended learning): Je combineert beide methoden (klassikaal èn e-learning) en bepaalt zelf wanneer en hoe jij begeleid wil worden. Flexibiliteit is hierbij ons motto.

Hoe ga ik trainen?

Informatie aanvragen

Heb je meer informatie nodig over onze trainingen? Wij helpen je graag vooruit. Via ons aanvraagformulier kun je informatie opvragen over een specifieke (of meerdere) training(en). Na inschrijving ontvang je van ons alle informatie over de training via de e-mail. Heb je nog andere vragen over Trainspot of over de training(-en) dan kun je ons altijd bellen via 030-7370581 of laat je gegevens achter via ons contactformulier.

Het intakegesprek

Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek om het juiste instapniveau voor jou te bepalen. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw persoonlijke situatie. Het intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend, ook wanneer je besluit om niet bij ons een training te volgen.

Doe nu onze test voor Word of Excel

Een eerste keer trainen

Kom je voor de eerste keer trainen, dan krijg je per e-mail van ons een afspraakbevestiging met een routebeschrijving inclusief informatie over parkeren in de omgeving en hoe onze locatie bereikbaar is met het OV. Op je eerste trainingsdag zal de aan jou toegewezen docent je het lesmateriaal geven en uitleggen hoe het trainen op locatie in zijn werk gaat.

Trainen via onze begeleid e-learning methode

Wil je leren in je eigen tempo? Waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dan zit je bij Trainspot op juiste plek! Door onze begeleid e-learning methode kies jij zelf je studiemomenten en leertempo! Je kunt namelijk training(en) volgen zowel op onze locaties, door een mix van begeleidend leren en e-learning of alleen gebruik maken van onze e-learningmodules. Zo profiteer je van individuele flexibiliteit met persoonlijke begeleiding wanneer jij het nodig hebt. Zo train je persoonlijk en geheel op maat!

Afronden van de training

Als je de training(en) goed hebt doorlopen, kun je de eindtest gaan maken. Je kan zelf bepalen op welk moment je de eindtest wilt gaan maken. Wanneer je de eindtest voldoende hebt gemaakt, ontvang je van ons een certificaat voor de training. Mocht het je niet lukken om de eindtest in één keer voldoende te maken, dan zal de docent je vragen een aantal dingen van de eindtest te verbeteren op basis van feedback of om de eindtest opnieuw te maken totdat deze voldoende is.

Wanneer je een opleidingspakket volgt (m.u.v. een maatwerkpakket) en je behaalt voor alle onderdelen van het pakket een certificaat, dan ontvang je van ons een diploma. Op dit diploma staan alle trainingen vermeld waar je een certificaat voor hebt behaald. Daarnaast kun je bij ons de officiële Microsoft examens en Adobe examens afleggen. Al onze certificaten en diploma’s zijn voorzien van het NRTO Keurmerk

Effectiever werken

Na het afronden van je training(en) ben je sneller in staat om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Door het volgen van trainingen investeer je in jezelf en blijf je op die manier de concurrentie voor. Bovendien zorgt het afronden van trainingen voor een hogere motivatie en biedt het een kans om te groeien binnen jouw organisatie. Meer kennis en vaardigheden zorgen daarnaast voor een betere effectiviteit en kwaliteit. Onze trainingen sluiten daarom goed aan op de specifieke wensen vanuit de arbeidsmarkt. Zo bereid je jezelf op een zeer praktijkgerichte manier voor op jouw toekomstige functie.

Pin It on Pinterest