Menu
Selecteer een pagina

Training volgen

Zet je scholingsbudget zo efficient mogelijk in

Heb je een scholingsbudget tot 1500 euro?

Trainspot Office Leercentrum biedt efficiënte pakketten om optimaal gebruik te maken van je opleidingsbudget. Wil je MS Office certificaten halen? Wil je Excel-goeroe worden? Of een internationaal erkend ECDL-Diploma halen? Bij Trainspot kan het. Op een flexibele manier!

Begeleide lessen of e-learning met de gratis tablet
De trainingen zijn te volgen via e-learning. Bij de MS Office-pakketten ontvang je een tablet, die je hiervoor kunt gebruiken. Hiermee ben je volledig flexibel in waar en wanneer je de trainingen volgt. Na de opleiding blijft deze tablet jouw eigendom.

Je kunt ook kiezen voor begeleide lessen in onze leercentra in Utrecht en Amsterdam. Je bepaalt zelf je eigen mix:
– alle trainingen via e-learning volgen
– alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra, of
– een combinatie maken tussen e-learning en begeleid leren

Download hier de brochure.

Gratis intake
Je bent ook van harte welkom voor een intake bij Trainspot. Dat is gratis en vrijblijvend. De docent bekijkt dan samen met jou welke trainingen het beste aansluiten bij je huidige kennisniveau.

Erkend diploma
Trainspot is een door UWV erkende opleider. We zijn een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, zijn officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en we hebben het NRTO-keurmerk.

MS Office in top 3 meest gevraagde vaardigheden

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van MS Office een vereiste. Recent Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van MS Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Stuur mij meer informatie over deze opleidingen


i

De ideale mix

Kies zelf je ideale mix tussen begeleide studie in ons Trainingcentrum en e-learning thuis of op je werk. Met gratis tablet!

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk.

Gratis intake

Als je twijfelt wat de beste training is, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.