Geen categorie

Opleiding 3ds MAX

Altijd een passende training op het juiste niveau

Je leert tijdens deze opleiding 3ds Max de workflow van het programma van A tot Z kennen en beheersen. We besteden aandacht aan het ontwerpen voor uiteenlopende gebieden waar 3ds Max voor wordt ingezet. Denk daarbij aan architectuurpresentaties, karakteranimatie, games, televisie, reclame, film, industriële vormgeving en design.

Opleidingsduur: 5 dagen
Kosten: € 1795,00 excl. BTW

Let op! De prijs van deze cursus geldt uitsluitend wanneer je gebruik maakt van je eigen softwarelicentie. Wil je dat Trainspot gedurende de cursus de licentie verzorgt, neem dan contact met ons op.

Deze opleiding bestaat uit de training:
Autodesk 3ds max logo
3ds MAX

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest