Beroepsgerichte trainingen

Webdeveloper WordPress Front-end

Altijd een passende training op het juiste niveau

In de opleiding Webdeveloper WordPress Front-end word jij een specialist in het bouwen en onderhouden van WordPress websites. Je leert hoe je vanaf de basis responsive websites bouwt, dus geschikt voor desktop en mobiele telefoons. We hebben in deze cursus aandacht voor alle WordPress mogelijkheden (Gevorderd), de creatieve kant (Photoshop) en ook zaken als optimalisatie (SEO) en inhoud (Webredactie). Na de opleiding Webdeveloper WordPress Front-end ben je in staat om zelfstandig een goede WordPress website te beheren.

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.

Niveau en voorkennis

Vergelijkbaar met MBO+/HBO. We verwachten dat je affiniteit en interesse hebt in IT.

Studieduur

10 klassikale lesdagen. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden

10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties

Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Prijs

€ 4.970,68 btw vrijgesteld

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

(Junior) Webdeveloper, (Junior) WordPress specialist, (Junior) WordPress Developer, (Junior) WordPress Webmaster, WordPress Webdesigner, Front-End WordPress Developer.

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest