Beroepsgerichte trainingen

Programmeur Python Data Analyst

Altijd een passende training op het juiste niveau

De programmeertaal Python is een grote speler geworden in de wereld van Data Science en Analytics. Deze opleiding Programmeur Python Data Analyst introduceert de belangrijkste tools en bibliotheken van Python voor het doen van Data Science; ze staan in de gemeenschap bekend als “Python’s Data Science Stack”. Dit is een praktische opleiding waarbij je aan de hand van praktijkvoorbeelden leert hoe de meest populaire tools voor het doen van Data Science en Analytics met Python kunnen worden gebruikt.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek (+/- 15 minuten) met een van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO+/HBO+ niveau. Basis Engels is belangrijk, de cursus wordt gegeven in het Nederlands en de begrippen in Python zijn Engels. Programmeerervaring is geen vereiste!
Studieduur Deze opleiding omvat 8 lesdagen, klassikaal of online. De verwachting is dat je totaal opleiding ongeveer 4 maanden in beslag neemt.
Locaties Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Prijs € 3.985,00 ex. 21% BTW, € 4.8251,85 inc. 21% BTW.
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

(Junior) Python Data Analyst, (Junior) Python Data Engineer, (Junior) Data Specialist, (Junior) Data Analist, (Junior) Data Engineer, BI Information Analyst, Data Scientist, Data Specialist Onderzoeksdata, Digital Data Analyst, Data Analyst & Reporting Specialist, CRM Data Analyst, Digital Business Analist.

Deze opleiding bestaat uit:
Python cursus
Python Basis
Python cursus
Python Gevorderd
Python cursus
Python Data Analyst

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest