Beroepsgerichte trainingen

Programmeur Python Artificial Intelligence

Altijd een passende training op het juiste niveau

Deze opleiding is interessant als je een baan zoekt in de wereld van de kunstmatige intelligentie! Dit is een van de meest invloedrijke vakgebieden van de 21e eeuw, denk aan zelfrijdende auto’s of camera’s met gezichtsherkenning. In deze opleiding leer je de basis van moderne kunstmatige intelligentie en alle belangrijke tools die nu het meest worden gebruikt zoals Python, Keras en Tensorflow. Deze opleiding is praktisch en pragmatisch, we gaan vanaf het begin zelf aan de slag en puzzelen waarbij je intensief wordt begeleidt.

Wat leer je in deze opleiding?

  • Een algemene inleiding en de voordelen van het leren van Python.
  • Weten waar je de Python-taal kunt gebruiken.
  • Python vergelijken met andere programmeertalen.
  • Populariteit, frameworks en het leren van Python.
  • Toepassingen van Python met behulp van code Organisaties die gebruikmaken van Python-taal.
  • No-code op kunstmatige intelligentie gebaseerde Python en programmeertools.

Daarnaast leer je alle concepten van Python die te maken hebben met kunstmatige intelligentie, denk aan programma’s die voorspellingen kunnen maken. Bijvoorbeeld een programma wat snapt of er een kat of hond op een foto staat, of een programma wat kan voorspellen of iemand wel of niet een bepaalde aankoop gaat doen. Dagen zijn opgebouwd in 6 blokken, waarin we beginnen met een stuk presentatie, steeds gevold door praktische opdrachten en korte pauze’s. Naast het maken van uitdagende opdrachten gaan we onze eigen projecten coderen in Python. We werken in Jupyter Notebook, een open source webapplicatie, en Visual Studio Code, waarin we Python code kunnen schrijven en uitvoeren. Je gaat gelijk zelf aan de slag en wordt intensief begeleidt. Denk aan het maken van je eigen projecten, automatiseren van data-processen en het maken van visualisaties. De packages die centraal staan in deze cursus zijn Keras, Scikit Learn, Numpy en Pandas.

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO+/HBO+ niveau. Basis Engels is belangrijk, de cursus wordt gegeven in het Nederlands en de begrippen in Python zijn Engels. Programmeerervaring is geen vereiste! Bij twijfel kunnen we onze skills-toets Programmeren inzetten, vraag hiernaar.
Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.
Aantal lesdagen Deze opleiding omvat 8 lesdagen, klassikaal of online. De verwachting is dat je totaal opleiding ongeveer 4 maanden in beslag neemt.
Locaties Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.
Prijs € 4.821,85 btw vrijgesteld

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

(Junior) Python Artificial Intelligence developer, (Junior) Python Developer, (Junior) Business Intelligence Specialist, (Junior) Data Scientist, (Junior) Big Data Engineer, BI Specialist, (Junior) Machine Learning Engineer.

Deze opleiding bestaat uit:

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest