Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Telefonist/Receptionist

Altijd een passende training op het juiste niveau

Zie jij jezelf al helemaal zitten achter de balie van een leuk bedrijf en ga je graag met mensen om? Volg dan de zeer praktijkgerichte opleiding Telefonist/Receptionist!

Als telefonist / receptionist ben je in veel gevallen het eerste aanspreekpunt van het bedrijf waar je werkt. Je functioneert als ‘visitekaartje’ in deze representatieve baan. Je draagt zorg voor het te woord staan van klanten, zowel mondeling als telefonisch. Over het algemeen verricht je lichte administratieve werkzaamheden.

Deze functie komt erg vaak voor in bedrijven, dus de vraag naar mensen die deze baan willen vervullen is groot.

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 30 dagen / 60 dagdelen
Kosten: € 1500,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Medewerker callcenter
Praktijkvaardigheden
Medewerker callcenter
Telefoneren
Microsoft Word logo
Toetsenbordvaardigheid
Microsoft Word logo
Word

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest