Selecteer een pagina
Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Online Marketeer

Binnen het opleidingspakket Online Marketeer heb je de keuze om je trainingspakket naar eigen wens in te delen.

Pakket 1

Keuze uit:

  • Klassikale training Adobe InDesign (2 dagen) óf klassikale training Adobe Photoshop (2 dagen)
  • Klassikale training Google Analytics (2 dagen) óf klassikale training SEO zoekmachineoptimalisatie (1 dag)

In deze opleiding leer je in 3 of 4 dagen alle basistechnieken voor grafische bewerking van logo’s, foto’s en het opmaken van banners, advertenties en dergelijke. Gekoppeld aan Google Analytics of SEO leer je ook welke termen en technieken er voor zorgen dat je snel gevonden zal worden.

Totaalprijs: € 2.100,- excl. 21% BTW

Pakket 2

Je leert welke Social Media het best bij je doel passen en hoe je ze resultaatgericht en meetbaar inzet, gebruik makend van KPI’s en targets. Je leert meten, testen, analyseren en verbeteren. Tijdens deze cursus Social Media kijken we naar de verschillende manieren van benadering van je doelgroep, via Facebook, LinkedIn en Twitter. Je gaat ook zelf actief aan de slag met je eigen Social Media strategie.
2 daagse privétraining Social media

Totaalprijs: € 1.600,- excl. 21% BTW

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek – telefonisch of op onze locatie in Utrecht – (+/- 15 minuten) met een van onze docenten. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Keuze uit de volgende trainingen:
InDesign
Photoshop
Google Analytics
SEO
Social media

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest