Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Office Assistant

Altijd een passende training op het juiste niveau

Wil jij de vaardigheden en kennis opdoen die noodzakelijk is voor een dergelijke functie? Volg dan de opleiding Office assistant.

Elk bedrijf heeft “helpende handjes” nodig. Onmisbare ondersteuners van afdelingen, directies en projectgroepen, die zelfstandig allerlei werk uitvoeren. Deze ondersteuners werken in functies als o.a. personal assistant, secretaresse, projectassistent en beleidsondersteuner.

Van de office assistant wordt verwacht dat hij/zij alle voorkomende uitvoerende werkzaamheden kan verrichten. Denk daarbij onder anderen aan correspondentie, notuleren, ontvangst van bezoekers, gegevensbeheer en agendabeheer. Het is een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden.

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 50 dagen / 100 dagdelen
Kosten: € 3000,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Medewerker callcenter
Kantoorpraktijk
correspondentie Nederlands
Correspondentie Nederlands
horeca de essentie - inwerken
Notuleren
notuleren
Rekenvaardigheid
Microsoft Word logo
Word
Trainspot training cursus Excel logo
Excel
online samenwerken
Zakelijk Engels
Microsoft Word logo
Toetsenbord- vaardigheid

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest