Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Microsoft Office gevorderd

Altijd een passende training op het juiste niveau

Heb jij al ervaring in het werken met computers en ben jij op zoek naar een manier om efficiënter te werken met Microsoft Office, dan is deze opleiding de juiste keuze. Je leert werken met de basistrainingen van de meestgebruikte Microsoft Office programma’s en gaat vervolgens dieper in op de functionaliteiten die Word en Excel te bieden hebben. Daarnaast leer je met de training Digitale veiligheid op een veilige en professionele manier om te gaan met computers en het internet. Na het volgen van deze opleiding heb je de trainingscertificaten en een diploma ‘Microsoft Office Gevorderd’ behaald. De opleiding bestaat uit de trainingen Digitale veiligheid, Excel basis, Excel gevorderden, PowerPoint, Outlook, Word basis en Word gevorderden.

Totaalprijs: € 2.500,- BTW vrijgesteld

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Word Basis
Word Gevorderd
Excel Basis
Excel Gevorderd
PowerPoint
Outlook
Digitale veiligheid

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest