Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Medische Secretariaatskennis

Altijd een passende training op het juiste niveau

De medisch secretaresse beheerst de algemene vaardigheden van de secretaresse en heeft daarnaast voldoende medische kennis om te kunnen functioneren in een medisch professionele omgeving. Na het volgen van de opleiding Medische Secretariaatskennis beheers je deze medische kennis.

Hiermee kun je aan de slag in de wereld van het ziekenhuis, de zorginstelling of het verzekeringswezen. Beschik jij al over voldoende secretariële kennis en vaardigheden? Met de opleiding Medische Secretariaatskennis ben je goed voorbereid om medisch administratief werk te doen!

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 40 dagen / 80 dagdelen
Kosten: € 1125,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
basiskennis Nederlands
Medische terminologie
Cursus Anatomie en fysiologie
Anatomie en Fysiologie
Medische administratie
Pathologie

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest