Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Medisch secretaresse 2

Altijd een passende training op het juiste niveau

De opleiding Medisch secretaresse 2 is perfect voor jou, wanneer je de opleiding Medisch secretaresse 1 al hebt gevolgd, maar je de specifieke medische kennis en vaardigheden wilt uitbreiden. Je verschaft je hiermee een sterke positie op de arbeidsmarkt voor de gezondheidszorg.

Deze opleiding is niet alleen interessant voor de functie medisch secretaresse in een ziekenhuis, maar ook voor secretariaatsbanen in andere instellingen voor gezondheidszorg en aan gezondheidszorg verwante instellingen. Denk aan verzorgingshuizen, kruisverenigingen, thuiszorg, ziektekostenverzekeraars e.d.

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 50 dagen / 100 dagdelen
Kosten: € 2250,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Medische administratie
Medische correspondentie en dictafonie
correspondentie Nederlands
Reflectieverslag
horeca de essentie - inwerken
Organisatie van de gezondheidszorg
Omgangskunde
Omgangskunde
Opleidingspakket Receptionist telefonist
Nederlandse bedrijfscorrespondentie
Cursus Anatomie en fysiologie
Pathologie

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest