Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Medisch secretaresse 1

Altijd een passende training op het juiste niveau

Als medisch secretaresse ben je meestal werkzaam in de gezondheidszorg en in aan gezondheidszorg verwante instellingen. Dit kunnen ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, revalidatiecentra en andere medische organisaties zijn.

Ben jij ordelijk en systematisch? Integer en betrouwbaar? Ga je graag met mensen om? Wanneer je interesse hebt in een secretariële functie binnen de gezondheidszorg, dan is de opleiding Medisch secretaresse 1 onmisbaar voor jou! Je leert de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie tijdens deze opleiding goed beheersen.

Om je nog verder te specialiseren kun je nadat je diploma Medisch secretaresse 1 hebt behaald de opleiding Medisch secretaresse 2 gaan volgen. Ook kun je ervoor kiezen een aantal losse cursussen te volgen zoals Medische correspondentie en dictafonie en/of Omgangskunde.

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 60 dagen / 120 dagdelen
Kosten: € 2625,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Medische administratie
Medische administratie
correspondentie Nederlands
Zakelijk Nederlands
horeca de essentie - inwerken
Notuleren
basiskennis Nederlands
Medische terminologie
Microsoft Word logo
Word Basis of Gevorderd
Cursus Anatomie en fysiologie
Anatomie en fysiologie
Microsoft Word logo
Toetsenbordvaardigheid

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest