Beroepsgerichte trainingen

Medewerker Klantcontact

Altijd een passende training op het juiste niveau

Er is op de huidige banenmarkt grote vraag naar goed opgeleide Klantcontact Medewerkers. Ben jij iemand die klanten zo goed en professioneel mogelijk te woord wil staan? Dit zeer complete opleidingspakket bevat dan alles wat je moet weten.

Tijdens de opleiding Medewerker Klantcontact leer je de achtergrondkennis en vaardigheden aan die een Medewerker Klantcontact nodig heeft. Aangevuld met uitgebreide trainingen voor de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s zorgt dit voor een zeer compleet pakket.

Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Met minimaal 9 voldoendes ontvang je je diploma. Vereist zijn: Excel Basis, Word Basis, Outlook, Klantcontacten, Telefoneren, Toetsenbordvaardigheid, Administratie, Vaardigheden Receptionist, plus één module naar keuze.

Voor beginnende computergebruikers is er nog de mogelijkheid om de cursus Windows 10 Basis en Computer Essentials toe te voegen. Hierbij leert u alle basisvaardigheden om goed met een computer te kunnen werken.

 

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek (+/- 15 minuten) met een van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Niveau en voorkennis

Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Studieduur

Als je drie dagen per week studeert zul je zo’n 16 weken aan je opleiding bezig zijn.

Locaties

Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.

Leenlaptop

Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Prijs

Totaalprijs: € 4.500,- (BTW vrijgesteld)
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Totaalprijs inclusief de cursus Windows 10 Basis en Computer Essentials:
€ 4.875,- (BTW vrijgesteld)

 

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Klantcontact Medewerker, Klantenservice Medewerker, Callcenter Medewerker, Front office medewerker, Telefonist/Receptionist, Secretaresse, Administratief Medewerker, Baliemedewerker, Webcare Medewerker.

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest